Uzaktan Kumandam 1 Metreden Sonra Açmiyor

rimednac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
150
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
merkezi kilit alıcısının sağ kapının altındaki plastiğin ardında olduğunu duymuştum. tamamen yanılıyor da olabilirim.
 

MBugra1

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
4 Mar 2008
Mesajlar
2,516
Tepki puanı
0
Puanları
0
www.karinca.tk
Geyik yaptımız yok ,pat diye konunun içine öyle bir yazı yazdınkı .
Madem ki böyle bir şey var biraz daha açıklayıcı şeyler yazar insan.Bitaneside ağzını aç yazmış.Hadi buyur burdan yak.Bu tarz konuların yanlış anlaşılma ihtimallerini gözönünde bulundurup konuyu daha farklı bir dille anlatman gerekir,Senin yaptığın gibi değil.

Benim söylediğim çok basit bir yöntem daha neyini anlatayım anlamıyorum ki. Anahtarı kafanıza yasladıktan sonra kapı açma düğmesine basıyorsunuz. Normalde 1 metreden alan anahtar 3 metreden almaya başlıyor. Grafikle de anlatabilirim yine de anlamayan olursa.

Ha bilimsel açıklama falan isterseniz onu da şöyle yapayım, kafanız bir nevi çanak anten görevi görüyor ve sinyal güçlendirici etki yapıyor. Formulize etmeye gerek yoktur heralde...

Zaten ben "dalga geçiyor heralde" diye düşünmemeniz için altına büyük harflerle "inanmayan denesin görsün" yazmıştım ama yine de anlayamayanlar çıkabiliyor demek ki.

Yok ben beynime metal eşya ve benzerlerini dayamam diyen varsa onun da yolu var, anahtarınızın içini açın, oradaki anten bağlantısını anahtarlığınız ile birleştirecek bir tel çıkartın anahtardan dışarı. Bu sayede sadece anahtarın metal kısmı değil anahtarlığınız da anten görevi görecektir ve algılama mesafesi uzayacaktır. bu da yetmezse bir arkadaş söylemiş alıcının konumunu, o alıcının anten çıkışını radyo anteni ile birleştirin sonra bakkalda cebinizdeki anahtara yanlışkla dokunsanız bile arabanızın kapıları açılır.
 
Üst