yeni arabamızı aldık sonunda

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Eki 2006
Mesajlar
1,019
Tepki puanı
0
Puanları
36
Siteyi ziyaret et
Abi Araba Muhteşem Bin Git Valla Hiç Bişey Yapmana Gerek yok :D .Motoruda Saglam Bunların.Motorları Renault Motoru 1,5 Dizel Olması lazım Bildiğim Kadarıyla Yagına Suyuna Dikkat Edersen Seni Hiç Üzmez ;) ;)

maşallah zafer abi ya cok güzel allah tabanın düz bastırsın !!
Biniyorum gidiyorum valla Alper:) çok rahat kullanımı var yüksek sessiz uzamasıda 70 beygire göre gayet güzel... motor 1.4 bu sabah ilk cezamızıda yedik:) b. çekmece de ters yönde polisle kafa kafaya geldik adam 61 kağıdı yazdı hemen ama yolda hiçbir yerde tekyön levhası yoktu. hukuki olarak polis haklı idi ama benim çıktığım yerde dönüş yasağı olmadığından bende haklıydım anlattım anlamadı içimden saydırdım uğraşacaktım yazan çocuk öbürüde kaşarlanmıştı zaten uğraşmadım. hemen yanda karakol vardı ordaki polisler bile kızdı herife ama kesilmiş ceza işte...satan kişinin servis müdürü olması güzel. sıkışırsam giderim başına ekşirim:) çok iyi bir kişi. iyi bir alışveriş oldu açıkcası.
debriyajı oldukçe sert. akşamları eşime ders veriyorum. o alıştı çünki onunla başladı ama ben 1.7 me binince ooooohhh bee diyorum debriyaj pammmıkk gibi:)
havalar kapalı güzel bi foto çekemedim daha...çekince kaputta siyah film falan var daha hoş olacak...
bugün devrini aldım cuma devir işi tamamlanacak.
Nazi 666 sende sağol. bu tekerin tabanın düz bassın lafı çok hoşuma gitti. daha önceki mesajlarda da vardı. tekrar sağolasın. umarım sende böyle hoş bir araba sahibi olursun en kısa zamanda...
 
Üst