Yeni corsa yakıtt!!acill

46 ltr ile 870 km gittim arada sehir içi de( 80-100 km toplam da ) oluyor... bunu daimi sehir dışı yaparsak 920-930 gibi yapar... fazlasını yapan arkadaşın aracını hemen alırım... fiyatı kendi belirlesin!..lastikleri degiştireceğim... michelin energy alacagım bakalım o zaman azalacak mı tuketim...

lastkile yakıt tüketiminin pek alakasını anlayamadım ama yakıttüketimi araçtaki yazılımla doğru orantılıdır.

.. yakıttüketimi araçtaki yazılımla doğru orantılıdır.

bu kısımdan pek bişey anlamadım bende ,bilgilendirirmisiniz..lastik hava basıncınının %4 oranın tuketimi artirdigini okumustum,hatta camın acik olmasının..

ben 40 lt 2000-3000 devir arasi kullanırım 700-750 gidiyorum bu arada Corsa 1.0...

26.11.2007 itibari ile 100km tüketim değerim 5.7lt...

Son düzenleme:
şehir dışında bir depo ile 1000 km yi buşuyor ama şehir içi 800 km hiç gitmedim ben.650-700 km yi buluyor ama.

sabret düzelecektir dostum...

astra h 1.3 cdti 50 ytl euro dizel ile tam 410 km yol yaptım
90-100-110 devir 2000 ile gidiyorum o zaman astralar süper be..
ehehe 50 ytl ye anca 200-210 km giderim..evet astralar süper :D

benim yol bilg. yakıt tuketim ortalamam 6lt/100 km.. astranın da deposu 52 lt olduguna gore 6lt x 800 km= 48 lt...
1 depoyla 800 km yol alabilmem neden bu kadar sasırtıcı ki?
sizin ortalamalarınız nasıl?

var ya nasıl beceriyorsunuz bilmiorum ama konu yeni corsa yakıt diye açılmış.fakat tartışılan astra-corsa yakıt değerleri.
astra gerçekten güzel bir araç kabul ama bu astracılar neden corsa ile kendilerini kıyaslar anlayamadım.her konuda hemen biz de varız der gibiler.sahi nedir bu corsa d ile alıp veremedğiniz????

katılıyorum adnan abi.fabrika verileri ortada ikiside aynı motor olmalarına rağmen corsa astradan daha az yakıyor 2+2=4 bunu bi kabullenin.meseleyi astra corsayı dövere getirmeyin:)

katılıyorum adnan abi.fabrika verileri ortada ikiside aynı motor olmalarına rağmen corsa astradan daha az yakıyor 2+2=4 bunu bi kabullenin.meseleyi astra corsayı dövere getirmeyin:)

Kesinlikle haklısın. Motor aynı astra daha ağır doğal olarak astra fazla yakacak. Bir arkadaşımda astra var benimki seninkinden az yakar dedi. Bayağı bir tartıştık, son noktayı bu ağırlık farkından koydum.

şehirçi en az 600 km yapman lazım 1 depo benzinle

Geri