Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wave61 link' Alıntı:Kasım hocam hayırlı uğurlu olsun.. ara hızlanma ve gidişe o kadar fark ettirir mi süspansiyona :![]()
Kasım Çınar link' Alıntı:teşekkür ederim,emin olun netbir şekilde farketti,aracın sürüş karekteri değişti
wave61 link' Alıntı:acaba orijinal replica arası fark olur mu bu değişim de.. questionnn
Bu janti sadece 1,6 180 hp ile alabiliyorsunuz.bijon 5x115 ve normal astralara olmuyor.sadece GTC lere oluyorEmrah64 link' Alıntı:evet abi bu jant bambaşka cok nadir var biizm aracların üzerinde bizim burda siyah bir astrada var arada görüyorum gözümü alamıyorum janttan sanırım 18'' bunlar jantlar flexride şasi sistemi olan astralarda mı bu jant kullanıyor acaba
1.3 dizele taktıran var forumdanze623 link' Alıntı:Bu janti sadece 1,6 180 hp ile alabiliyorsunuz.bijon 5x115 ve normal astralara olmuyor.sadece GTC lere oluyor
bende öyle hatırlıyorum tam emin olmadım takılıyor diye biliyorumttt35 link' Alıntı:1.3 dizele taktıran var forumdan