Zayıflama Çayları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşin garibi ne biliyor musun? Ne kadar bedene zararlı şey varsa bir o kadar tatlı yaw :D

aynen oyle abı... ekmek mesela hıc yenmemesı gerekıyor zaten cok yedık ekmegı zamanında ama su psıkolojı var ekmeksız doyulur mu :=) ama tam tersı ekmek yemedıgınde acıkmıyosun

En güzel yöntem boğazına sahip olacaksın ve spor yapacaksın ya değilse vücuda dışarıdan ne verirsen içine bir o kadar zarar açar. Kilo olayı da başlıca derdimiz ama yemek de pek güzel oluyor :D

Nadir boğazından kesipte zayıflayamayanlar var.Bu tamamen insan vucudundaki kimyasal dengelerle alakalı.Kimi çok yemeyi sever ama kimyasal dengesi normaldir hemen o kiloyu verir bir daha almaz.Ama bazı insanlarda da kimyasal dengesi bozuktur hiç yemese yine kilo alır ve veremez.Bugün diyetisyenler bile çeşitli bitki takviyelerinin zayıflamada etkili olduğunu söyler.

Üstadım arada işte şu yeşil çay olsun form çayları olsun içiyorum o bile acayip bedenimi etkiliyor artık başka bitkiler ne yapar? bilemiyorum...

Üstadım arada işte şu yeşil çay olsun form çayları olsun içiyorum o bile acayip bedenimi etkiliyor artık başka bitkiler ne yapar? bilemiyorum...

Bitki özlerinin tatlandırıcı, ilaç hatta zehir olarak kullanıldığını düşünürsek çeşitli bitkilerin çaylarının da vucutta etkili olması normal bence :)

Kilo işinde her zaman fatura ekmeğe + hamura kesiliyor. Bizim gariban halk yıllardır kuru ekmeğe ve makarnaya talim ediyor, hemen hemen hepsi de tığ gibi :eek:

Kilo işinde her zaman fatura ekmeğe + hamura kesiliyor. Bizim gariban halk yıllardır kuru ekmeğe ve makarnaya talim ediyor, hemen hemen hepsi de tığ gibi :eek:

TV lerde artık dinazorlaşmış insanlarla prim yapmak moda olduğu için kilo almanın sadece ekmekle suyla alakası olmadığını kimse söylemiyor ne hikmetse.Ben doktora danıştığımda vucudun hormonlarına ve insülin direncine dair testler yapılması, troit bezlerinin incelenmesi tetkikler yapılması gerektiğini söyledi.Bunlar dengeye girdiği taktirde vucudun dengeye gireceği ve yapılan spor diyet ve tedaviyle vucudun kilo oranının düzeleceği söylendi.Eğer vucut kimyasallarından birinde bile dengesizlik varsa spor ve diyetin hiç bir faydası olmayacağı söylendi.

Hormonal dengeyi bozan tuzdur, vüutta şişkinlik yaratır, tuz kullanan 80 kiloluk bir insan tuz kullanmayan 80 kiloluk bir insandan çok daha kilolu gözüküyor, hareket gerek bedenin fit gözükebilmesi için.

Tıp adamı olmadığım için iddia edemem ama doktor sadece tuzla sınırlı bir konuşma yapmadı.Bir çok sebep saydı, tuz sadece bunlardan biri.

Geri