Kabin içi Sesler

çesil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Ocak 2008
Mesajlar
220
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar, ben arabanın sol kapı içini defalarca söktüm ordan bi ses geliyodu, kapattıktan sonra komple ses gelmeye başladı yani gıcırtı falan bu plastik ayaklarla geçmeli ya sıkıştırma gibi bi şans yok bide göğüslük kısmından hafif sesler geliyo, e koltukta da var bi gacırtı servisteki arkadaşlar neler yapıyosunuz bu tip sorunlar için. Bu sesleri nasıl engelleyebilirim???

valla benimde sağ ön kapıdan bir zırıltı geliyor aracı defalarca servise götürdüm bir türlü ses kesilmedi ara sıra yapıyor.spaceghost arkadaşın dediği gibi cam mekanızmasıda ses yapabilir.onuda kapı döşemesi sükülüp yağlanarak giderebilirsin.göğüsten gelen sesler ise onlara yapacak birşey yok malum türkiye yolları.belki camın önündeki hava çıkış ızgarası var orası zırıltı yapıyor olabilir onuda ya parçayı çıkarıp yalıtım yaptıracaksın (ben serviste öyle yaptırdım) yada o parçanın kenarlarıyla göğüsün arasına çift taraflı bant yapıştıracaksın.gelelim koltuk gıcırtısına koltuğun arka alt kısmından koltuk döşemesi çıkıyor yukarı doğru kaldırılıyor ve sonra sıvı tüp yağla bir güzel yağlanıyor oradaki yaylar ses kesiliyor.ben bütün bu işlemleri serviste yaptırdım (araç garantideyken) garantisi bitti.bitmeden önce bunları tekrar gözden geçirttim serviste şuan bir sorun yok.
 
Son düzenleme:

magicx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Şub 2007
Mesajlar
27
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Bir de sağ ve sol kapılarda airbag sensörleri var kutu gibi bunlar bazen tırnaklarından çıkar.. bunlar da felaket ses yapar.. denildiği gibi döşemecilerden süngerlerle ve iyi bir ustayla bu işe geçici bir çözüm bulabilirsiniz ama yollarımız malum.. bir zaman sonra yine ses yapmaya başlıyor..
 
Üst