Kaza yaptim

faithless1905

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Kas 2006
Mesajlar
2,823
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
adı üstünde kaza...cana gelmesin...kaportanın esnemesi normaldir yoksa kırılırdı...
 

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Şub 2009
Mesajlar
2,260
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
Gecmiş olsun. Olan bu olsun daha büyükleri olmasın.

Çıkalı bir yıl olsa da yeni sisteme göre kaza tutanağını nasıl yaptınız.
 

Ömer DURUSOY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Tem 2007
Mesajlar
125
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
www.otomobilforum.com
O aracın aynısından bende de var ama kamyonet cınsı :D
Bu kadar saglam bırsey oldugunu hıc dusunmuyordum :)

Ancak senın adına cıdden cok uzuldum :(
Yazık oldu kapına :(
Bır parca boyalı oldu aracında :(

Yıne bunada sukur olsun..!
Daha hızlı bır kaza yasayada bılırdınız..!

Cok gecmıs olsun..!
 

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Ocak 2008
Mesajlar
3,110
Tepki puanı
1
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
çok geçmiş olsun yanlız anlamadığım kapında okadarda hasar yok ve siz sanıyorsunuz ki sadece tampon bu hale getirdi megastarların ön darbe demirleri oldukça önde tampon plastik olduğundan fazla esnemesine gerek kalmadan darbe emiciye dayanıyor doğal olarakta vurduğu yerde hasar yaratır sadece tampon dokunca birşey olmazdı yani bir arkadaşta corsa c lerin saçları ince demiş arkadaşım bilmeden anlamadan konuşmayalım lütfen bu arada tekrar geçmiş olsun ama bu kadar hasarla kapıların nasıl dayanıksız olduğu kanısına vardınız şaşırdım corsa clerin kapı içlerinde çelik darbe koruyucular var allah göstermesin daha büyük bir kaza olsaydı ve korusaydı hala bunları söylermiydiniz merak içindeyim saygılar
 

aas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Şub 2009
Mesajlar
28
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Siteyi ziyaret et
kazayı yaptığımızda ikimiz de çok yavaştık sokakta pazar kurulu olduğu için gıdım gıdım gidiyordum panelvanda yandan yavaşça geliyodu, oyuzden sanki ilk anda çok bişey olmamıştır çizilmiştir diye düşündüm kapının halini görünce şaşırdım.

@MERKEZ
Panelvanın sahibi zaten zorluk çıkartmadı kabul etti hatasını, kaza tutanğı çok basit tutanakta önce sizin ehliyet bilgileriniz araç bilgileri ve trafik sigortası bilgilerinizi dolduruyorsunuz aynı işlemi karşı taraf da yapıyor aynı kağıdın üstünde daha sonra kağıdın üstünde iki tane araç figürü var oradan aracınızın darbe alan yerlerini işaretliyorsunuz karşı taraf da işaretliyor. daha sonra altta bir boşluk var bu boşluğa kazanın krokisini çiyorsunuz hangi cadde üzerinde kaza olduysa caddeyi çiziyorsunuz kendi aracınızı ve çarptığınız aracı da aynı şekilde çiziyorsunuz çarpma anına göre. son olarak kağıdın en altına ifade yazıyorsunuz eğer iki tarafın ifadesi de birbiriyle aynı yada yakın olursa sigorta şirketinizle işiniz daha kolay olur. daha sonra bu kağıdın bir fotokopisini alıyorsunuz yada bazı tutanaklar kendiliğinden karbonlu olduğu için iki nüsha çıkıyor direk yani demek istediğim mutlaka 2 tutanak oalcak biri sizde diğeri karşı tarafta kalacak vee en önemlisi 2 tutanakta da ıslak imza olacak! birini imzalayıp sonra fotokopisini çekmeyin işe yaramz ikisi de ayrı ayrı ıslak imzalı olacak. bitti mi hayır karşı tarafın ehliyetinin arkalı önlü fotokpisini ruhsatın her sayfasının fotokopisini ve trafik sigorta pulunun fotokopisini almalısınız aynı şekilde siz de kendi ruhsat ehliyet ve trafik pulu fotokopilerinizi karşı tarafa vermelisiniz. son olarak (aslında bunu ilk olarak yapın) en yeni düzenlemeye göre olay yerinin detaylı resimlerini çekin çarpışma yerini, şeklini ve araçların plakasını darbeli yerlerini fotogğraflayın. eskiden bu gerekmiyordu oyuzden ben sadece tek resim çektim şimdi sigorta benden panelvanın plakalı resimini istiyor bütün merisnde nerden bulacam bu panelvanı bilmiyorum! bu işlemler yaklaşık 45 dakikanızı alabiliyor ve boşuna trafik polisi beklemeyin maddi hasarlı kazalarda gelmiyorlar ama eğer yaralanan varsa iş değişiyor tutanak tutmuyorsunuz polis çağırmanız gerekiyor.
 
Üst