2010 model Astra H HB Dizel almayı düşünüyorum

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Ara 2007
Mesajlar
1,628
Tepki puanı
1
Puanları
38
Yaş
45
Siteyi ziyaret et
1.7 vardi ilk ciktiginda tr de sonradan vergisi yüzünden satlilmadigi icin getirilmedi azda olsa var piyasada
 

ttoros

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Haz 2009
Mesajlar
53
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
öncelikle kullandığınız araca göre 1.3 cdti astra hiç yakmıyor gelecek polo'yakıt konusunda cimri bir araba fakat arkadaşlarımızın da dediği gibi polo daha ufak bir araba heleki sedan dan sonra sizi sonderece rahatsız eder donanım konusundada H kasalar eski kasa durumuna düştüğü için bayağı bir donanım yüküne sahip sadece polo değil fiyatına göre hiçbir arabada bulamıyacağınız özelliklere sahip birkere türkiyede yaşıyoruz yolların durumu malum polo'da altını vurmnız kuvvetle muhtemel (biz polo nun karteri deldik)iki arkadaşımdada polo olması kıyasta bana çok yardımcı oluyor birde şunu ekleyeyim bu son kasalar öylemi bilmiyorum ama bir önceki kasa polo'lar 3 silindirdi hem çok sesli hem eziyet bir araba kısacası ben astra tavsiye ederim eğer sormak istediğiniz birşey olur ise iki arabada elimin altında size yardımcı olurum
 

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Kas 2008
Mesajlar
2,719
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Siteyi ziyaret et
Konu fazla dağılmış karışmış:D
Bence bir opel astra kullanıcısı olarak yine opel astrada kalmanız mantıklı olur. donanımlarını konforunu sorunlarını ve özellilerini bildiğiniz bir arabaya binmeye devam edeceksiniz, üstelik polonun segmenti astradan daha küçük.

Eğer 2010 modelde 2 farklı kasası olan bir modelin biten kasasını almayı düşünürseniz orda biraz tereddüt ederim ben. yani biraz daha bekleyip J kasanın dizeline talip olmalısınız. yok ben özellikle H kasayı beğeniyorum derseniz tereddüt etmeden hemen gidipdeğiştirin aracınızı. saygılar.
 
Üst