34 Zf 6465

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun.en güzeli böylelerini eşşek sudan gelene kadar dövmeli.hatta bi arkadaşıda eşşeği oyalamak üzere çeşmeye göndermek lazım.:)

önce geçmiş olsun.
böylelerine dikkat etmek lazım.
aynı şey benim de başıma geldi 5-6 yıl önce.
korna çaldım doğal olarak.
senmisin çalan.adamlar 3 kişiydiler münibüste.
levyeleri çıkardılar önce.
ve aracıma çarpmaya çalıştılar.
ralli yaptık istanbul sokaklarında.
aracımla karakola girdim de kurtuldum.
artık herkese yol veriyorum.
kimseye de korna çalmıyom.herkesi kendi haline bıraktım valla.

geçmiş olsun!

Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun büyük terbiyesizlik.

Gecmiş olsun. Ama bunlar artık trafik kurallarına uymaya calışan bizim gibi sürücüler için normal olaylar!!! Sakin olmak ve muhatap olmamak lazım.
Çünkü böyle başkalarının canını hiçe sayan sürücüler manyak oldukları için başka ne yapacakları belli olmaz.
Ben birine yol vermedim diye silah cekmeye kalktı

Çok geçmiş olsun Yeliz Hn. Cahil çok işte direksiyonda bayan sürücü görmesinler hemen bir hallere giriyor şerefsizler.
Tekrar çok çok geçmiş olsun

Gecmiş olsun. Ama bunlar artık trafik kurallarına uymaya calışan bizim gibi sürücüler için normal olaylar!!! Sakin olmak ve muhatap olmamak lazım.
Çünkü böyle başkalarının canını hiçe sayan sürücüler manyak oldukları için başka ne yapacakları belli olmaz.
Ben birine yol vermedim diye silah cekmeye kalktı
katılıyorum!trafikte binbir türlü insan varr!oo yüzden tedbirli olmak lazımm!ben kimle kavga etmek için insem karşıma adam bıçakla sopayla çıkıyoo!eli boş inen tek bi kişi ile karşılaştımm!oda beni baya bi şaşırttı!o yüzden arabada emanet şartt!(silah,bıçak,sopa(haydar),satır,tornavida,biber gazı)

geçmiş olsun Allah kazadan beladan korusun...

her türlü duruma karşı aracınızda biber gazı bulundurun arkadaşlar. Ben bir kez kullandım sonuç mükemmel :)

Geri