34 Zf 6465

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nevşehir gibi bi yerde bile defalarca başıma geldikten sonra istanbulda böle şeyler had safhadadır...

nevşehir gibi bi yerde bile defalarca başıma geldikten sonra istanbulda böle şeyler had safhadadır...

sorma ya 1 sene istanbulda araç kullan başından geçenlerle koca bir kitap yaparsın

Onunla geçmiş olsun ne yazık ki ülkemizde trafikte saygısızlık had safhada çözümlenmesi gereken zor konulardan biriyle karşı karşıyayız özellikle bayan sürücülere bu tür hareketlerde bulunmak hiç hoş değil.

gecmiş olsun gecenlerde benim de basıma bi olay geldi gece yolda gidiorum adam yakmıs uzunları gelio bir kac defa selektor yaptım aldırmadı bende arabada bulunan elfenerini bunun üstüne tuttum frenlere yapısıp kaldı yanından gectim gittim.

Son düzenleme:
geçmiş olsun yeliz abla afedersin ama şerefsiz çok istanbulda

bende biber gazı taşıyorum. Geçenlerde çantamda Acıbadem Carrefoura girmeye çalışırken güvenlik el koydu. Ama geçen Sabiha Gökçen havalimanına gittim. iç hatlar dış hatlar tekrar iç hatlar derken 3 kere güvenlikten geçtim yakalayamadılar. Anlamadım. :D

arabada biber gazı yasakmış haberiniz olsun.polis alıyoo!geçen çevirmeye girdim arabayı aradı kocaman sopayı görmedii(resmen çam ağacı gibi:) )sen git vitesin önündeki konsoldan biber gazını al.heralde kendisine lazımdıı.aracımızdaki emanetleri(sopa,bıçak,jop,biber gazı vs.)görünen yerlere koymayın.paspasın altına felan koyun ulaşılması kolay fakat görünmeyen göze batmayan yerlere koyun.çok dikkatli bakmayınca göremiyorlar.biliyosunuzki polis hepsine el koyuyoo.

Bayan olunca sorun olacağını sanmıyorum. Ortam belli bayanda arabada film, biber gazına göz yumuyorlar. Bence doğruda yapıyorlar.

Normal biber taşısak yasak mı? :o

Geçmiş olsun Yeliz..

Geri