28 Şub 2007 #11 ozgsi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2007 Mesajlar 429 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bende 1 hafta önce petrol ofisi nin mavi anti freez inden koydum ..kötümü ettim acaba ?? sakıncalımıdır sızce ?
bende 1 hafta önce petrol ofisi nin mavi anti freez inden koydum ..kötümü ettim acaba ?? sakıncalımıdır sızce ?
28 Şub 2007 #12 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 ozgsi' Alıntı: bende 1 hafta önce petrol ofisi nin mavi anti freez inden koydum ..kötümü ettim acaba ?? sakıncalımıdır sızce ? Genişletmek için tıkla ... valla pıyasadakı normal derecede bı antıfırız işte genede bız kullanmıyoruz po uzun ömurlu degıl..
ozgsi' Alıntı: bende 1 hafta önce petrol ofisi nin mavi anti freez inden koydum ..kötümü ettim acaba ?? sakıncalımıdır sızce ? Genişletmek için tıkla ... valla pıyasadakı normal derecede bı antıfırız işte genede bız kullanmıyoruz po uzun ömurlu degıl..
1 Mar 2007 #13 ozgsi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2007 Mesajlar 429 Tepkime puanı 0 Puanları 0 astrammm' Alıntı: valla pıyasadakı normal derecede bı antıfırız işte genede bız kullanmıyoruz po uzun ömurlu degıl.. Genişletmek için tıkla ... Uzun omurlu deil derken?? nekadar goturur beni sizce ?
astrammm' Alıntı: valla pıyasadakı normal derecede bı antıfırız işte genede bız kullanmıyoruz po uzun ömurlu degıl.. Genişletmek için tıkla ... Uzun omurlu deil derken?? nekadar goturur beni sizce ?
1 Mar 2007 #14 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 2 sene göturur.