Aparman/Site Yonetimi isinden anlayan

yapı denetim ve planlı alanlar tip imar yönetmeliğine göre inşaatı yapan firma ince işlerden 2 yıl binanın statik durumundan 12 yılboyunca sorumludur.
gunumuzde eger kı proje ve eklerıne uygun yapılan bı bınada en az 60 yıl betonarme kısımdan sıkıntı yasanmaz.
bahsettıgınız dıger sıkıntıları bır sekılde ınsaaat fırmasına ortak edersınız.
ve bu konuyla alakalı bimere sıkayetde bulunun cevre ve sehırcılık ıl mudurlugu pesını kesınlıkle bırakmıyor ve adlı kanallara kadar tasıyor.
tabı bulundugunuz ılde bulunan cevre ve sehırcılık ıl mudurlugu uzerıne dusunı dustugu sekılde yaparsa.

yapı denetim ve planlı alanlar tip imar yönetmeliğine göre inşaatı yapan firma ince işlerden 2 yıl binanın statik durumundan 12 yılboyunca sorumludur.
gunumuzde eger kı proje ve eklerıne uygun yapılan bı bınada en az 60 yıl betonarme kısımdan sıkıntı yasanmaz.
bahsettıgınız dıger sıkıntıları bır sekılde ınsaaat fırmasına ortak edersınız.
ve bu konuyla alakalı bimere sıkayetde bulunun cevre ve sehırcılık ıl mudurlugu pesını kesınlıkle bırakmıyor ve adlı kanallara kadar tasıyor.
tabı bulundugunuz ılde bulunan cevre ve sehırcılık ıl mudurlugu uzerıne dusunı dustugu sekılde yaparsa.

Güzel açıklama olmuş...Özellikle bu bimer konusu. Kalemine sağlık.

SaĞolasin nadİr abİ artik bİr opelİm olmasa:( burda vakİt geÇİrmeyİ seven bİrİsİyİm. :)

SaĞolasin nadİr abİ artik bİr opelİm olmasa:( burda vakİt geÇİrmeyİ seven bİrİsİyİm. :)

Boş ver opelini yerim bize bir şey olmasın. ;) Bilgi her zaman paylaşıldıkça değer kazanır.

Opel olmasa sanirim suan bu forumda olmazdim ve sizler gibi guzel insanlari taniyamazdim. Her konuya hizir gibi yetisen Nadir abi Semih abi gibi buyuklerimiz basta olmak uzere yardimci olan arkadaslara ayri ayri tesekkur ediyorum.

Kardeşim gerçi pek yardımcı olamadık ama yapacak bir şey yok.

Selam, bizim binada da benzer bir durum oldu. Vatandaş pijamasına kadar atmış, neler çıktı tıkanan yerden ... Allahtan yönetici akıllılık edip tüm işlemler için belediyeden destek aldı, maliyet fazla olmadı. Öncelikle aidatlardan üstü de daire sahiplerinden talep edildi.

Geri