Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
foruma ilk mesajı yazdıktan sonra arabayı takviye ile çalıştırdık. beş daki çalıştıktan sonra stop ettik çalıştı yaklaşık bir 10 km gittim ve 2 saat sonra yine denedim ama gene çalışmadı.
Takviye ile çalıştırdıkdan sonra elektronik aksamları kullanmadan(far, teyp vs) aracı devirli kullan onun şarjı sana yeticektir.Ama biraz devirli kullanman gerekiyor akü bittikden sonra:good:
iki ay önce bendede aynı sorun oldu. akünün ışıgı yeşil yanıyordu.
ancak aküyü ölçdürttüm 10 v gösteriyordu marşa basınca 8 volta düşüyordu. aküyü değiştirdim orjinal aküsü 55 amperlikti ben 66 amper aldım. şimdilik sorun yok. araba şarj ediyormu onuda ölçtür.
iki ay önce bendede aynı sorun oldu. akünün ışıgı yeşil yanıyordu.
ancak aküyü ölçdürttüm 10 v gösteriyordu marşa basınca 8 volta düşüyordu. aküyü değiştirdim orjinal aküsü 55 amperlikti ben 66 amper aldım. şimdilik sorun yok. araba şarj ediyormu onuda ölçtür.
pazar gunu aynı sorunu yasadım canım km sıfılıyor oto teyb code ıstıyor mars basmıyor ben bır vurdurdum dogru akucuye once olcduler dedılerkı aku su kaynatıyor degıstırelım 75 amperlık aku takdırdım eskısını verdım su an sorun yok