Dikkat Sigortalısınız!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi nasılsa çalışmayan kişinin sağlık sigortasını devlet yapıyor diye işverenler daha çok sigortasız işçi çalıştıracak. Bunun önüne nasıl geçecekler peki?

ismın yazmıyor profılınde nıkınle hıtap ettım sgk gıtcekmışiz öyle soyledıler bu konuyu actıgın ıyı oldu teşekkurler exilegs

esnaf olup bağkur primi yatıranlara ve ailesine ne gibi etkisi var acaba?

Sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfına gidilecekmiş arkadaşlar....

evet benım hayırdır :rolleyes:

Yanlış anlamayacaksanız bir sorum var.

Değeri yaklaşık 15-20.000 TL civarı arabası olan bir kişiye devlet neden işsizlik yardımı yapıyor? İşin bir mantığı var mı?

Yanlış anlamayacaksanız bir sorum var.

Değeri yaklaşık 15-20.000 TL civarı arabası olan bir kişiye devlet neden işsizlik yardımı yapıyor? İşin bir mantığı var mı?

İşi varken biriktirip almıştır, işyerleri eleman çıkartınca arkadaş da işsiz kalmış ve işsizlik parası alıyor olamazmı? Bunlar olağan şeyler. Sonuçta ferrariye binmiyor arkadaş.

İşi varken biriktirip almıştır, işyerleri eleman çıkartınca arkadaş da işsiz kalmış ve işsizlik parası alıyor olamazmı?

Bilmiyorum. Sadece sordum. İşsizlik sigortasının ödenme şartlarını bilmiyorum. Mantık kurmaya çalışıyorum.

Mesela işi varken çalışıp küçük çaplı bir servet birikterene de aynı uygulama yapılıyor mu?

Tekrar edeyim, yanlış anlaşılmasın. Sadece öğrenmeye çalışıyorum.

Geri