direk suçlamak mantıksız birkere. ben dünya kadar yeşil kart sahibi tanıyorum özellikle geliri olupta yeşil kartı olan insanları engellemek için...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagol cengız abı tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın :rakir:kardesım neden sıkıntı yapıyorsun ben de babam sakat kaldı arac alacagım dedıgımde bu tepkileri almıstım sen onun adına nasıl arac alırsın demıslerdı etık bulmamıslardı, bu ülkede calana cırpana,hortumcuya, alkıs tutarlar,şakşakçılık yaparlar,laf söyletmezler,cansiperane korur savunurlar, azıcık zora gelene,işsiz kalana ,sağlığı bozulana ,yardıma ihtiyacı olana tu kaka gözüyle bakarlar,herşeyi devletten bekliyor derlersen sıkıntı yapma,her çıkışın bazen inişi olur, ama hayat hep inişten ibaret de olmaz düzelir inşallah...
haklısın ıhtıyacı yokken ustelık durumu ıyı olanlar da yesıl kart verılıyor malesefdirek suçlamak mantıksız birkere. ben dünya kadar yeşil kart sahibi tanıyorum özellikle geliri olupta yeşil kartı olan insanları engellemek için...
aynen katılıyorum anlatsak konu kıtlenır ınternet andıcı davası acarlar hepımız ıcerı atarlar toplu temızlıkBen bu devletten hiç bir hayır beklemiyorum arkadaş....Gördüklerimi anlatsam olay olur olay...Bir gün seçip hayal etme günü yapalım arkadaşlar![]()
bence alkan kardeş te iyi niyetli burak kardeş te. ufak yanlış anlama tartışmaya götürdü. burak sana söyleyeyim inan 1998 yılında işlerim o kadar iyiydi 2 dairem son model bmw 3,20 altımda . istanbulda kral gibiydim. parayı ne yapacağımı şaşırıp borsa oynar batırır çıkarır gece gezmelerde olukla döker sanki hayat hep öyle paralı geçecekmiş gibi yerdim. biri ötekinin suratına bi kitap attı dolar 2 kat mark 2 kat oldu bi gecede bi battım istanbulu terk etmek zorunda kaldım.
2000 ve 2008 e kadar sefalet devam etti. Allahtan rahmetli annem sağdı o zaman da ev kiramızı gönderiyordu. çalıştığımızla sadece karnımız doyuyordu. ha sabrettik düzeldi gene. sıkı sıkı çalışıyorum gene aynı günleri yaşamamak için.
sabır herşeyin ilacı gerçekten......inşallah herkesin işleri yolunda gider...
evet abı yazık olmuş allah yardımcın olsun ınsallah duzelır ders nıtelıkte bır hıkayen var ben ıcımden gelenı yazdım kı benım durumumu kımse dusmesın dıye yazdım yınede sukur etmekte fayda var elımız ayagımız tutuyor nıhayetınde sıtres ışte nekadar takmasanda kafayı takıyosunbence alkan kardeş te iyi niyetli burak kardeş te. ufak yanlış anlama tartışmaya götürdü. burak sana söyleyeyim inan 1998 yılında işlerim o kadar iyiydi 2 dairem son model bmw 3,20 altımda . istanbulda kral gibiydim. parayı ne yapacağımı şaşırıp borsa oynar batırır çıkarır gece gezmelerde olukla döker sanki hayat hep öyle paralı geçecekmiş gibi yerdim. biri ötekinin suratına bi kitap attı dolar 2 kat mark 2 kat oldu bi gecede bi battım istanbulu terk etmek zorunda kaldım.
2000 ve 2008 e kadar sefalet devam etti. Allahtan rahmetli annem sağdı o zaman da ev kiramızı gönderiyordu. çalıştığımızla sadece karnımız doyuyordu. ha sabrettik düzeldi gene. sıkı sıkı çalışıyorum gene aynı günleri yaşamamak için.
sabır herşeyin ilacı gerçekten......inşallah herkesin işleri yolunda gider...
Sen ticaretten anlıyosun anlaşılan...Bu aralar hangi sektöre girsek cedoo
Farklı bir ticaret anlayışıne yaparsan yap devir batma devri ayağımızı denk alalım![]()