Geleneksel Davraz Dagı Buluşması -1-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Davraza Hangi Tarihte Çıkalım (Size uygun olanı secınız)

• 10 Şubat 2013 Pazar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
son 2 :)

son durum:

merthan-hülya
caner
mert özen - burak
levent - ailesi
olcay
çağrı

eğer ekmezse kimse son durum bu :)
keşke daha kalabalık olsaydık ama böylede iyi :)
bu arada antalyadan 4 corsa C geliyoruz. 2 beyaz, 1 kırmızı, 1 gümüş :D:D

son durum:

merthan-hülya
caner
mert özen - burak
levent - ailesi
olcay
çağrı

eğer ekmezse kimse son durum bu :)
keşke daha kalabalık olsaydık ama böylede iyi :)
bu arada antalyadan 4 corsa C geliyoruz. 2 beyaz, 1 kırmızı, 1 gümüş :D:D

Güncel :)

Merthan-Hülya
Caner
Mert Özen-Burak
Levent-ailesi
Olcay-Dilara
Çagrı-?

Güncel liste :)
ne olur ne olmaz diye 20 li milfoy yapıcam hafıf acıkanlar atıstırabılır :)
4 corsac , 1 Corsad , 1 Astrah :)
Yav geçen hafta kuzenım askerden geldı dıye Manısaya gıtmıstım ayıptır soylemesı mangal yaptıkta , mangal köyde kaldı :( 2 mangal bize yetermıı acep yoksa mangal alıyımmı?

ibrahim, bahadır nerelerde iyimi sağlığı sıhati ?
iyiyim Merthan teşekkür ederim. yoğun bir şekilde çalışıyorum. foruma giriyorum ama konu ile fazla alakam olmadığı için fazla bakmıyorum.
iy oda ALLAH'A şükür çalışıyor bayagı yogun...siteyede pek giremiyor galiba..işten güçten...
he yaaa. sabah 8:30 akşam 18:30 :kop:
club peugeot ta bulmayalım da :D

açıkçası 2 tane pug sitesine üye oldum. birisi ilk günden benim için elendi. çok boş bir forumdu. diğerine ise arada bir girip bakıyorum ama sadece boş şeyler dönüyor orada da. opelim.net gibisi yok yani. buraya hergün bakıyorum açıkçası. arabadan ziyade arkadaslık ortamı tartışmasız lider konumda burada.

Corsa toplantısı gibi olmuş :)
10-15 kişi falan olacağız bence yeter Olcay
Gelecek ekipler yanında flash bellek getirirse fotoğraf paylaşımı yaparız ben pcyi yanıma alıcam ;)
Ve kaçta nerde buluşuyoruz bakalım sabahtan Isparta merkezi görmek mi istersiniz yoksa yolu kısaltıp şehir girişinde migros taraflarında mı buluşalım?

arabadan ziyade arkadaslık ortamı tartışmasız lider konumda burada.

Diğer opel forumlarıyla kıyasladığında da aynen öyle..

Alısverısı Iyastanda yapabılırız mıgrosun tavuguna falan guvenmıyorum :) zehırlenırız falan...
ama mıgrosun orda bulusabılırız mantıklı ve saat kacta ?

kişneyen sucukta alırız :D

bu arada dikkatimi çekti ''geleneksel'' olayı :) geleneksel mi harbiden :) off sabah gene erken start vay arkadaş

Evt Antalyalılar söyleyin bakalım kaçta buluşuyoruz kim ne yemek istiyor ne kadar alınacak alışverişte bulunmak istermisiniz yoksa direk davraza mı geçelim? Saat kaç oldu hadi bişey diyin gari :D
Bu arada yarın pazar davrazda cümbüş olur okuldan kulüplerde bu haftasonu gidiyordu orda baya sıra bekleyeceğiz gibi geliyor bana saati çok geç demeyelim yani ;)

hafız 8 gibi buradan çıkıcaz işte...gerisi allah kerim...

olcay yada cagri benim numarami alin abi. 0530 787 96 09.
biz sabah 8de antalyadan hareket ediyoruz. barajda 9 da oluruz. uyanmak ve kahvalti yapmak icin orda birseyler atistirip ispartaya geceriz. sabah beni 9 gibi ararsaniz plani bulusma noktasini konusuruz. bu arada davraz yolu ispartaya giredenmi girip egirdire cikarkenmi?

Geri