Geleneksel Davraz Dagı Buluşması -1-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Davraza Hangi Tarihte Çıkalım (Size uygun olanı secınız)

• 10 Şubat 2013 Pazar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
valla bende onu dedim nadir abiye şimdi...
antalyada araba kalmadı darbesiz...:D

15 tane dosya düştü daha taze,dünden kalanlar hariç :D

nevar ya allah allah :D

Buluşmanında bütün yükünü çağrının araba çekti yeminle esas seninkinin bagajın resmini koycaktık :)

Abi bi zahmet , bide benmı tasıcaktım 1.2 cik 2 avuc buyuklugundekı motorumla :D size yetıscem derken 6.000 devirden asagı dusmedım zaten :) bi ara dedım krankı alıcam elıme heralde :D Ayrıca Merthan abinin benı sollamaya cıkarkenki kafa atısını hayla unutmadım aynada şahlandı mubarek masallah, nazar degmesın :)

Caner kolay gelsin Antalya da trafik canavarları hizmet bekler senden :D

Çagrı ya bizim vizelerle finaller arası ne zaman oluyo :) akademık takvımı ıncelesek... Yada vizelerden oncemı yapsak cunku vize final girdimi butun bolumler aynı anda olmuyo 1 hafta benden, bır hafta senden falan derken final gelır catar ;)

Uzaktan bakim bakim yazmiyim diyodum da, harbi gelemediğime üzüldüm ya, güzel sıcak ortamı kaçırmış oldum, arabam arızalı, kardeşimi ehliyet sınavına götürdüm, ders kayıtlarındaki aksilik, uğursuzmuyum neyim arkadaş :D Bari Afyon'da buluşalım da yürüyerek de olsa gelebileyim :(

Olcay finaller mayısın sonu vizeler belli değil ama genelde nisanın 3.haftası olur vize-final arasına 1ay kalır kulüpler o ara etkinlik yapmazdı ben gene nisan ortaları bekliyorum. Martta bi bakalım olmadı mart sonu nisan başı falan yaparız bende Antalya ne kadar ısınırsa kârdır diyorum :D
@Mert hocam aksilikler kötü olmuş cidden üst üste aslında bu bölgelerden de var ortada biyerde buluşulabilir ;)

Çok güzel bir organizasyon ve buluşma olmuş. Katılanların ve emeği geçenlerin ellerine sağlık. Fotolar çok güzel, varsa devamını bekleriz.
Caner'm ceza ile ilgili birşey demiyorum ama yoğurt kesesi çok güzelmiş :D Ayrıca jantların hayırlı olsun çok yakışmış, haberini Merthan'dan almıştık..
Elde olmayan sebepler nedeni ile katılamadık, devamında görüşmek dileği ile :)

Çok güzel bir organizasyon ve buluşma olmuş. Katılanların ve emeği geçenlerin ellerine sağlık. Fotolar çok güzel, varsa devamını bekleriz.
Caner'm ceza ile ilgili birşey demiyorum ama yoğurt kesesi çok güzelmiş :D Ayrıca jantların hayırlı olsun çok yakışmış, haberini Merthan'dan almıştık..
Elde olmayan sebepler nedeni ile katılamadık, devamında görüşmek dileği ile :)
dinçer abi gönül isterdiki sende olasın ,minimum 15 kere çınlatmışımdır kulağını ama allah ömür versin çok buluşuruz...
aynı şekilde aydın abiler,ama olsun bazen olmuyor işte.
iyi dileklerin için teşekkür ederim,en kısa zamanda görüşmek üzere..

Abi bi zahmet , bide benmı tasıcaktım 1.2 cik 2 avuc buyuklugundekı motorumla :D size yetıscem derken 6.000 devirden asagı dusmedım zaten :) bi ara dedım krankı alıcam elıme heralde :D Ayrıca Merthan abinin benı sollamaya cıkarkenki kafa atısını hayla unutmadım aynada şahlandı mubarek masallah, nazar degmesın :)
abicim sizde koca dağın rampalarını okadar yavaş çıkıyordunuzki birara 40km hızı gördüm kadranda :D biraz sabrettim ama baktım hararet alıp başını gidecek düşük devirde rampada. bende verdim odunu ateşe :)

bu arada benim yüklediğim resimler yalan olmuş.... akşama tekrar yükleyeyim :)

Geri