Geleneksel Davraz Dagı Buluşması -1-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Davraza Hangi Tarihte Çıkalım (Size uygun olanı secınız)

• 10 Şubat 2013 Pazar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Caner ama bu resmi masa üstü yapacağım bir makbuz ve bir şapka bir adama bu kadar yakışır :D

Şapkaya bak ya :rakir:

8504112623_47a8441c38_b.jpg

polis dayının ilk cezasımıydı acaba nasılda gülüyor...:D

ben biraz şaklabanlığa yatim dedim de tutmadı :D

memur da diyor : o ne laYğ yogurt kesesi gibiyn :D

ben daha yeni foruma girebildim. resimlerin birkısmını hala göremiyorum. ofis pc leri kısıtlandırılmış. gerçekten çok keyifli bir pazardı. emeği geçen herkeze çok ama çok teşekkürler.tepindik, ıslandık, yorulduk, yolda kaldık, arıza ışıklarımız sönmedi, hatta ceza yedik belki ama gerçekten çok çok keyifli bir pazar geçirdiğimize inanıyorum :D
bu arada hala ellerim tütün kolonyası kokuyor :D:D

Abilerim vallahi yenı yenı kendıme geldım :) hem kızarkadasım hem ben hepınızle cok guzel bir gun gecırdık , hepınıze tesekkur ederız. Gercekten eglencelı ve guzel bir gundu , umarım sızın ıcınde boyle olmustur.
İleri tarihlerde yapılacak olan bulusmaları iple cekıyorum :)

çağrı kardeşim olcay kardeşim,güzel karşılamanız için bu gününüzü bizle paylaştığınız için sizden çok çok teşekkür ediyorum...:)

umarım sürekli görüşürüz...sizide antalyaya herzaman beklerim hepinize kapımız açık..
olcay börekler için ayrı teşekkür ediyorum kardeşim tekrar :)

Rica ederım abicim asıl bız sızlere cok tesekkur ederız , umarım sureklı gorusuruz :) valla antalyada yapılan etkınlıklere benımde adımı ekleyın tadını aldım bıkere bırakmam :)

(borekler için de afıyet olsun , sen iste nıcelerını yaparım abi elım yatkındır her turlu yemege ;) )

yok aga ne kızacam esas siz bana kızın ki marş basarken takmıyorum kemeri :)

o değilde polise çok tutuldum,hem ceza hem maytap geçti,aldım pilakasini :D

sus sen yogurt bezi :D
olcay bundan sonraki organizasyonu antalyada sahilde mangal olarak yapalim. sizin finalleri filan ayarlayalim planlayalim.

Geri