iki ışık arasını hangisi ilk alır :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi alır?

• Kullanılan toplam oy
    89
golf 240 a kadar aralıksız uzuyor
sonra bitiyor

ohooooooooo;)

bende golf diyorum ama geride kaldığını söylemişler nasıl iş anlamadım,o zman astra diyorum:))

Golf GT’de bulunan 1390 cc’lik sıralı dört silindirli motor, süperşarj olarak da bilinen kompresörün ve turbonun birlikte uygulanmasıyla 170 HP güç ve 240 Nm tork üretiyor. Bu değerler 2.5 lt atmosferik V6’larla yarışabilecek kadar başarılı.

Sonuc olarak vectra ve digerlerinin gecmek gibi bir sansi oldugunu dusunmuyorum .. ;)

Golf GT’de bulunan 1390 cc’lik sıralı dört silindirli motor, süperşarj olarak da bilinen kompresörün ve turbonun birlikte uygulanmasıyla 170 HP güç ve 240 Nm tork üretiyor. Bu değerler 2.5 lt atmosferik V6’larla yarışabilecek kadar başarılı.

Sonuc olarak vectra ve digerlerinin gecmek gibi bir sansi oldugunu dusunmuyorum .. ;)

Denemek lazım Leventcim ;)

Denemek lazım Leventcim ;)

Yavuz abi ben test verilerine gore yazdim :) :D Mantikli olan Golf .. :)

196 nm ye 240 nm gibi bir fark var .. 155hp ye 170hp gibi birde fark var abi.. golf geride kalirsa ya sofor hatali yada lastikler bitik .. :)

GSI vs Calibra ne olur ben onu merak ediyorum denesek mi :alkis: :D

Yavuz abi ben test verilerine gore yazdim :) :D Mantikli olan Golf .. :)

196 nm ye 240 nm gibi bir fark var .. 155hp ye 170hp gibi birde fark var abi.. golf geride kalirsa ya sofor hatali yada lastikler bitik .. :)

GSI vs Calibra ne olur ben onu merak ediyorum denesek mi :alkis: :D

Çok merak edilecek bir durum yok kardeşim.Yanyana giderler ;) Ama Golf'ü daha çok merak ediyorum

Çok merak edilecek bir durum yok kardeşim.Yanyana giderler ;) Ama Golf'ü daha çok merak ediyorum

ben bi ara polo'nun TSI'ina takmistim kafayi .. az daha da aliyodum ...

Abi canavar gibi makinalar valla .. cokta az yakiyorlar gazi diplemedikce sorun yok :kop:

Şimdi bu golf senin söylediklerine göre benim v6 ile kapışabilecek durumda hatta ve hatta geçebilir ?

Veriler ortada olmasa bir golf'un
beni geçebileceğine ihtimal vermezdim amma :( :D

Geri