İşte Vekillerin Durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnsanlar Hak Edildikleri Şekilde Yönetilir...

Olay budur yani. Kendilerine geldiğinde adamların hepsi organize bir şekilde el kaldırmasını çok iyi biliyorlar ama iş vatandaş hayrına geldiğinde ise birisi dam diğeri kapı demeyi çok güzel beceriyorlar....

Bunlar asla ama asla halkın vekili olamazlar... şahsen bu ülke de benim vekilim yok... benim vekilim olsalar idi... benim için bir şey yaparlardı...

Şuna bak emniyet şeritlerini kafalarına göre kullanacak diğer sürücülerde bunlara yandan bakarak artık güzel dileklerini sanırım sesli yada içlerinden dile getirecekler....

Vatandaş Ülkedeki partilere oy verir seçilen vekiller önce kendi ceplerini doldurular hısım akraba bilumum efrad bir güzel ihya olur sonra kendisini seçen fakir fukara insanımızı hor görmeye onun aleyhine olabilecek her tasarıya hevesle imza atmaya başlar ülkeyi ona dar ve zindan eder.Sonra ne mi olur?bir halt olmaz.Gene vatandaşımız bir umutla inanarak ve güvenerek ya da başka alternatif yok diye gider aynı şekilde oy verir bu kısır döngü ülkemizde sürer gider.Kendimi bildim bileli 25 senedir bu çark böyle dönüyor belkide daha eski bilemeyecem...

Hani bizim siyasiler dünyandan örnek vermeye bayılıyorlar ya... bende onlara buradan dünyadan bir örnek vereyim.

Japonya da görevinde başarı sağlayamayan yada bir skandala adı karışan bir siyasi alır eline kılıcı sokar karnından çıkarır sırtından....

Bizim siyesilere kendinizi kılıçlayın demiyorum yaw istifa edin oda yeter.... hadi alın buda vatandaş tarafından size dünyadan örnek.

Bizim siyesilere kendinizi kılıçlayın demiyorum yaw istifa edin oda yeter....

Nadir hocam, bu teklif yasalaşırsa bir kere seçilmeleri yeterli olacak zaten, meclisten içeri girdiler mi tamam, ertesi gün istifa etseler de değişen birşey yok. Ömür boyu estetik garantisi bile olacak vekillerimizin.

Tv açıp bu kişileri gördüğüm an yeminle kan beynime fışkırıyor...

Ben demokrasi kötü bir yönetim şeklidir dediğimde bana kızanlar oluyor, 300 500 küçükbaş, ülkenin akibeti hakkında kendi başlarına bizim adımıza kararlar veriyorlar, onbinlerce lira maaş alıyorlar, yetersiz buluyorlar, işçinin maaşını yeterli görüyorlar, öğretmenin aldığı maaşı çok görüyorlar güya yatarak para kazanıyorlarmış, her yandan sömürmeye devam ederken bir geçiş üstünlüğü eksikti :D Söyleyin arkadaşlar Atatürk hatrına yaşadığım bu ülkenin yaşamaya değer olan hangi yanı kaldı?

30492796453.jpg

Ben demokrasi kötü bir yönetim şeklidir dediğimde bana kızanlar oluyor, 300 500 küçükbaş, ülkenin akibeti hakkında kendi başlarına bizim adımıza kararlar veriyorlar, onbinlerce lira maaş alıyorlar, yetersiz buluyorlar, işçinin maaşını yeterli görüyorlar, öğretmenin aldığı maaşı çok görüyorlar güya yatarak para kazanıyorlarmış, her yandan sömürmeye devam ederken bir geçiş üstünlüğü eksikti :D Söyleyin arkadaşlar Atatürk hatrına yaşadığım bu ülkenin yaşamaya değer olan hangi yanı kaldı?
Dostum anne-baba eş,dost,evlat hatıralar olmasa 1 dakika durmaz çeker gideriz ama olmuyor işte neylersin katlanıyoruz:(Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Buradan siyasi görüşleri olan tüm arkadaşlara sesleniyorum... siyasi düşüncelerini temsil eden kişilerin yaşanan olaylardan sonra sizleri düşündüğünü yada siyasi düşüncelerinizi dile getirdiğine inanıyor musunuz?

Buradan siyasi görüşleri olan tüm arkadaşlara sesleniyorum... siyasi düşüncelerini temsil eden kişilerin yaşanan olaylardan sonra sizleri düşündüğünü yada siyasi düşüncelerinizi dile getirdiğine inanıyor musunuz?

Abi yıllardır demokrasinin yetersiz olduğunu düşünüyorum ben, ülke insanı aç, herşeye aç, aç olduğu için kendini doyurma çabasında, bu yüzden bizi temsil edemiyorlar

Geri