İşte Vekillerin Durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nadır abı bunları kırmızıda gecerken gordun mu patlatcan arabayla bu kadar serefsızlık haysıyetsızlık olmaz ya ATATÜRK e sormuslar efendım mılletvekılı maasları ne kadar olsun ATAM IN cevabı 'ÖGRETMEN MAASLARINI GECMESIN' olmus sunlara bak dınmıs dındarlıkmıs bırı goturuyo dıgerı ATATURK dıyo goturuyo dıgerı pkk dıyo goturuyo bunların ne ınandıgı var ne bı amaçları var onemlı olan para..
hee ne var bız burda konusuruz anca kusura bakmayında onlar maaslarına bı% 50 daha zam koyarlar az gelır kesın.. ahh ah solencek neler varda neyse...

Söylenecek çok şey varda konunun gidiş atı silivriyi gösterir bize sonra mazallah :D

Susmak en iyisi , hayatımı dört duvar arasında çürütmeye niyetim yok benim valla

İşte böyle bir yer olmuş TÜRKİYE ... İnsanların düşünce özgürlüğüne kilit vurulduğu bir ülke

Bize susacan arkadaş deniliyor , susacan , konuşmayacaksın !

sılıvrı dede elbet suclularda vardır sucsuzlarda cok merak edıyorum bı gun ordakıler dısarı cıktıgında bunlara nereye kaccaklar acaba...

Evet arkadaşlar bugün gelen tepkiler sonrasında MHP CHP ve BDP imalarını çekmesine karşın AKP diretmeye devam ediyor... gelişmeler bu şekilde...

AKP tavrı hiç hoş değil. Adalet nerede? Soruyorum?

Evet arkadaşlar bugün gelen tepkiler sonrasında MHP CHP ve BDP imalarını çekmesine karşın AKP diretmeye devam ediyor... gelişmeler bu şekilde...

AKP tavrı hiç hoş değil. Adalet nerede? Soruyorum?

Ben hic birinin tavrini dogru bulmamistim, bugun itibariyle asil komik olan doneklerim durumu. Bu konuda AKP daha dik bir durus gosterdi. Diger 3 parti ise bana gore donektir, cunku vatandas yogun tepki gostermeseydi giklarini bile cikarmadan AKP ile kanka olmaya devam edeceklerdi, ilk anda imzayi basarken akillari neredeymis?

Bu ülkede 2 tane müslüman var...Bir doğuştan müslüman olanlar bir de a..k..partsinden sonra müslüman olanlar..

Savaş abi özellikle Oktay Vural hakkında bir yorumum oldu... özellikle diyorum... umarım vermek istediğim mesajı burada vere bilmişimdir?

Geri