kol saati bilginiz varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batu-turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burak, bendeki metalik beyaz zeminli ama bana siyah zeminlisi daha hoş geliyor. fiyatını ise bilmiyorum yarı hediye geldi diyelim (: ama piyasada 2000ytl civarıymış, internetten gördüğüm kadarıyla

burak, bendeki metalik beyaz zeminli ama bana siyah zeminlisi daha hoş geliyor. fiyatını ise bilmiyorum yarı hediye geldi diyelim (: ama piyasada 2000ytl civarıymış, internetten gördüğüm kadarıyla

2000 ytlm olsa alırdım ama 2000 ytl değil 3000civarı diye biliyorum:D tam bir vosvos parası

epey bakıp geçen yıl 1 tane seiko kinetic arctura aldım. mükemmel. şortla da takımla da kullanılıyor. bi daha ne zaman saat alırım bilmiyorum. tavsiye ederim, sirkecideki ana bayiye nakit ödeyince liste fiyatından bayağı iniyor.

epey bakıp geçen yıl 1 tane seiko kinetic arctura aldım. mükemmel. şortla da takımla da kullanılıyor. bi daha ne zaman saat alırım bilmiyorum. tavsiye ederim, sirkecideki ana bayiye nakit ödeyince liste fiyatından bayağı iniyor.

valla en ucuzu 800lerden başlıyor diye biliyorum çok tuzlu bunlar :(

iyi bakayım o zaman ben o saate (: "babam sağolsun" yazdırayım arkasına (:
evet bence yazdırmalısın :)

abi napıyonuz siz yaw? 2000ytl bir saat!!! Vallaha vermem, billaha vermem. Gider o paraya Gırnata marka bir klarnet alırım:D

aynısını babama almışlardı hediye niyetine.
araklarsam olur:D .

ama benim doğum günüm daha da yakın
3 KASIM:D :D (haşııırrrrrrrtttttttt)
sen ne hediye alırsan ona göre alıcam bende hadi:)

iftarda söylerim ne alacağımı:D düşünmek lazım:D6kasımda doğsaydın güzel 6 kasım posterlerim vardı birini hediye ederdim:)...

opelci opel marka kol saati alır bitti:D

Geri