Konu Yine Türkiye...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen bunları hayal güçü olarak alğılayabilirsin ama ben lisede öğretmenlik yapan birisi olarak malesef zorla bize dayatılan eğitim sistemlerinin bizi pekte anlatılanlardan uzak bir yere götürmediğini söyleyebilirim

Hocam bari siz yapmayın...Tamam çeşitli komplo teorileri hatta ve hatta oynanan bir takım olayların varlığından bahsediliyor...Siz bu yukarıda yazılanların 1 kelimesine ihtimal veriyormusunuz Allah aşkına...O kadarda basit bir millet ve ülke değiliz kusura bakmayın...En azından ırak değiliz...Bizim ülke topraklarımız üzerinde işgalci güçler adı altında gezecek ne tank paleti nede asker postalı henüz icad edilmedi...Ben bu uğurda şu an şu saniyede canımı vermeye hazırım..Ve düşünüyorumuki benim gibi düşünen 70 milyonluk bir halk var...

Herşeyden önce Türklüğü ve Türk olmayı diğerlerinden ayırıp öyle tartıp konuşmak lazım...Bu gün damarlarımızda akan o asil kan 2027'dede 2227'dede tüm şanıyla ve şerefiyle akmaya devam edecektir..Bundan hiç şüphem yok...

Hocam bari siz yapmayın...Tamam çeşitli komplo teorileri hatta ve hatta oynanan bir takım olayların varlığından bahsediliyor...Siz bu yukarıda yazılanların 1 kelimesine ihtimal veriyormusunuz Allah aşkına...O kadarda basit bir millet ve ülke değiliz kusura bakmayın...En azından ırak değiliz...Bizim ülke topraklarımız üzerinde işgalci güçler adı altında gezecek ne tank paleti nede asker postalı henüz icad edilmedi...Ben bu uğurda şu an şu saniyede canımı vermeye hazırım..Ve düşünüyorumuki benim gibi düşünen 70 milyonluk bir halk var...

Herşeyden önce Türklüğü ve Türk olmayı diğerlerinden ayırıp öyle tartıp konuşmak lazım...Bu gün damarlarımızda akan o asil kan 2027'dede 2227'dede tüm şanıyla ve şerefiyle akmaya devam edecektir..Bundan hiç şüphem yok...
ağzınıza sağlık...

Gercekten Seni Okadar Büyük Bir Sekilde Takdir Ediyorum ki Anlatamam..
Yaziyi Okurken tüylerim diken diken oldu.Belki Cogunuz İzlemiştir. Deli yürek Sinemasini Yani bumerang cehennemi diye bir film ve o filmde ilk basta kürtlerin bir plani var ve harita üzerinde gostererek TÜRKİYE nin belli kismini alarak kürdistan devleti kurmayi hedefliyorlar.. Amaa Biz TÜRK Milleti Olarak Buna Kesinlikle İzin Vermeyecegiz.
TÜRKE KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Arkadaşlar savaşlar artık eskisi gibi kılıç kalkanla olmuyor, ülkeyi içten bölüyolar ne yazıkki.. Tıpkı Irak'taki gibi, Irak halkı hergün birbirini canlı bombalarla vuruyor.. Yukarıdaki yazı tabiki de hayal ürünü, ancak Türk'ün Türk'ten başka dostunun olmadığı bu dünyada, diğer ülkelerin üstün teknolojileri sayesinde istedikleri an Türkiye'yi yerle bir edebileceklerini unutmayalım.. Bugün Ruslar vakum bombası denen bir patlayıcı icat ettiler, neler yapabiliyor bu bomba bi araştırın bakalım.. Biz şu anda aklımızı başımıza alarak, Atatürk'ün ve diğer Türk büyüklerinin sözlerini hatırlamalı, iyice irdelemeliyiz ve iş işten geçmeden gerekeni yapmalıyız. Ama elimizden şu an için ne gelir onu bilemiyorum..

Oyumu verdiğim siyasi parti olmamasına rağmen, seçim sonrası kurulan hükümet Türkiye'nin yeni hükümetidir. Bu hükümetin Türkiye'nin leyhine yapacağı her icraat için yolları açık olsun.. Yapacakları her olumlu hareket için sonuna kadar destekliyorum.. Ancak şu varki dışarıya çok fazla taviz veriyoruz, yeni anayasa henüz taslak halinde ama yazılanlara göre kesinlikle değişmemesi gereken yasalarla oynuyorlar, maddeler Avrupa Birliği'nin istediği gibi bir bir değişiyor.. Paylaşılan yazıdaki gibi bir geleceği Allah bizlere göstermesin..

Bizim ülke topraklarımız üzerinde işgalci güçler adı altında gezecek ne tank paleti nede asker postalı henüz icad edilmedi...

ben bu fikrinize katılmıyorum çünkü arkadaşların bahsettiği gibi artık birebir silahla veya çatışmayla değil içten yıkma olyları ile alt ediyorlar en basit örnek rusya,ırak nasıl dagıldılar zaten çevremizdeki komşularımıza bir bakın batıda yunanistan güneyde güney kıbrıs,doguda yeni oluşan ırak ve ermenistan abd balkanlara füze üssü kuruyor istediği an bizide vurabilir sadece rusya karşı çıkıyor .Ben bide şöle bir yorum yapcam dün akşam haberlerde yeni Cumhurbaşkanımız bazı bölgeleri ziyaret ediyor ismi vermeyeyim ama herkes anlar gerekirse bizde savaş acarız veya ben onları inkar etmem diyen bir belediye başkanının elini sıkıyor ondan bilği alıyor nasıl bir mantık adam ülkeni bölmek istiyor sen el sıkış ben hala anlamış degilim .bir sürü abd silahı ele gecirildi ne oldu onlar abd dış işlerine sordular cevap verin diye adam çalınmış dedi sene 2001 rahmetli Bülent Ecevit hatırlarsanız bazı abd yetkililerinin kandilde filanca ile görüştügünü saptadık dedi elimizde resimler vardı ve açıklamadan daha 10 saat geçmeden bir helikopterimiz düştü ve Ecevit bir daha o olayı hiç acamadı neden acaba......

eger eski istihbarat kitaplarını okursanız Türkiyede zamanında nelerin yapıldıgını kimin üst düzey yetkili olarak kaçırıldıgını(şimdi bize kafa tutuyor),hangi uçak mühimmatlarının tarım malzemesi diye gümrükten geçirildiğini,falan falan bunlar komplo teorisi degil .ben her zaman sunu söylerim sadece acizane benim fikrim Türk tarihine bakın başında iibir lider olmadan toparlananmamıs ve duraklamaya yıkılmaya başlamıs ve bende çöküşe yakın olduğumuzu düşünüyorum heleki Türkiye büyük ortadoğu planın göbeğindeyken sadece bize gaz veriyolar 20 yılda bir ekonomik çöküş gazımızı alıyorlar ........bu uzar gider

geçen gece rüyamda amerika'nın ülkemizi işgal ettiğini gördüm.
''Metal fırtına 1-2-kayıp naaş'' serisini okuduktan sonra bilinçaltım bana bu oyunu oynadı ve rüyamı gerçek zannettim.Çok kötü oldum.O pislik amerikan askerleri,erkeklerimizi evlerinden toplayıp toplu idama götürüyordu.uyandığımda öfkeden delirecek gibi oldum.
Tahminimce bugün olmasada,yarın-öbürgün böyle bir girişimleri olacaktır.
Olduğu zamanda cepheye koşa koşa gideceğim.

işte Irak için yıllar önce kuveyte girdiğinde kimse yıllar sonra Irak a da girebilir diye düşündümü bence hayır ...şimdi ise yıllar sonra bu olayın bizim başımıza gelmeyecegi ne malum

dayanamayıp bir liderin söznü payşamak istedim:Adolf Hitler 2.dünya savaşı sırasında sölemiş Türkleri kendi topraklarında asla yenemeyiz demiştir.Zaten eger 2.dünya savaşı haritasına bakmıs iseniz almanların girmediği tek yer u şeklinde kalan bir boşluk orsaıd Türkiye

2.söz ise Lenin e ait bir söz Türklerin dinlerini,yaşam şekillerini ve aile yapılarını bozmadan asla yenemezsiniz.
2.söz sanki bu günümüzü anlatıyor

Tarihte Türk milleti her zaman bir arada olmuştur.ve her zaman bir vatana sahiptir.bundan sonra da böyle olacaktır.Tarihteki bütün örnekler Türklerin herhangi bir durum karşısında tek bir vücut ve tek bir yürek olduğunu göstermiştir.Allahın izni ile Türk Milletinin ölüsünü çiğnemen vatanına giremezsiniz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Elbette bende böyle bir sey olsun arzulamam. Zaten benim gibi olan eğtimci arkadaşlarla bunun mücadelesini veriyoruz. Ama ortada bir gercek var adı Milli Eğİtim olduğu halde hiç bir unsuru MİLLİ olmayan sacma sapan sistemlerin cocuklarımızı ne hale getirdiğini bir görseniz bana hak verirdiniz. Ben 10 yıllık öğretmemim bu süre içersinde cocukları tamamen köklerinden koparmak için neler neler yapıldıgını anlatmaya kalksam günler sürer.Zaten bu işler ufak ufak pek belli etmeden yapılıyor.
Basit örnekler vereyim
  1. cocuk lise-1 15 dersi var 12 si zayıf netice ne ? lise-2 ye borclu geciyor
  2. cocuk okula 50-60 gün gelmemiş( devamsıslık sınırı 20 gündür) hemen bir af cocuk bir üs sınıfa geciyor
şimdi bu cocuk ne öğrendi? tarihini mi? güzel bir şekilde Türkce konuşmayı mı?.... Yoksa calışmamayı mı emek vermemeyi mi? Bu cocukların kacında kişilik tam oturur.
Ayrıca televizyon kanallarına gazetelere bir bakın hangisin de Türkiye için hayırlı birşeyler anlatılıyor, gösteriliyor peki hangi medya kuruluşu TÜRKLERİN ? Bügün bu ülkede bize ait olan telekom mu? demir celik mi? petkim mi? ne kaldı ? Bu ülkenin toprakları karış karış yabancılar satılıyor
Tamam senin heycanını kızğınlığını anlıyorum ama gercekten biz ne kadar mücadele etsekte, çok bilinçsiz milli gururdan uzak nesiller malesef kapımızda.

Geri