Sözkonusu vatansa gerisi teferruattır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbette bende böyle bir sey olsun arzulamam. Zaten benim gibi olan eğtimci arkadaşlarla bunun mücadelesini veriyoruz. Ama ortada bir gercek var adı Milli Eğİtim olduğu halde hiç bir unsuru MİLLİ olmayan sacma sapan sistemlerin cocuklarımızı ne hale getirdiğini bir görseniz bana hak verirdiniz. Ben 10 yıllık öğretmemim bu süre içersinde cocukları tamamen köklerinden koparmak için neler neler yapıldıgını anlatmaya kalksam günler sürer.Zaten bu işler ufak ufak pek belli etmeden yapılıyor.
Basit örnekler vereyim
şimdi bu cocuk ne öğrendi? tarihini mi? güzel bir şekilde Türkce konuşmayı mı?.... Yoksa calışmamayı mı emek vermemeyi mi? Bu cocukların kacında kişilik tam oturur.
- cocuk lise-1 15 dersi var 12 si zayıf netice ne ? lise-2 ye borclu geciyor
- cocuk okula 50-60 gün gelmemiş( devamsıslık sınırı 20 gündür) hemen bir af cocuk bir üs sınıfa geciyor
Ayrıca televizyon kanallarına gazetelere bir bakın hangisin de Türkiye için hayırlı birşeyler anlatılıyor, gösteriliyor peki hangi medya kuruluşu TÜRKLERİN ? Bügün bu ülkede bize ait olan telekom mu? demir celik mi? petkim mi? ne kaldı ? Bu ülkenin toprakları karış karış yabancılar satılıyor
Tamam senin heycanını kızğınlığını anlıyorum ama gercekten biz ne kadar mücadele etsekte, çok bilinçsiz milli gururdan uzak nesiller malesef kapımızda.
Bu gunleri görecegime hiç dogmasaydim baba. Turklugunuzden utanmadiniz hiç olmazsa insanliginizdan utansaydiniz baba. Bu vatan göz göre göre altinizdan kayarken hiç olmazsa ŞEREFİNİZLE ÖLMEDİNİZ Mİ ;BABA?"
Bunu yazan ( Nida sana demiyorum) kişinin hayal gücüne hayran kaldım...Bu aralar popüler zaten dizi senaryosu falan yazsın biyerlerde gidip...Tüm bunların olabilmesi için Yüce Türk ordusu ve Halkının cesetlerinin çiğnenmesi gerekir ki,bu henüz tarihte yaşanmış bir olay değildir...