12 senedir Opel aracım oldu sürekli. Opel alma nedenim ona param yetmesi ve arızalarını, servislerini, parçalarını bilmem. Param Vag grubundaki VW ye yetse idi 1 sn. düşünmezdim.
Opel Binek Araç Modelleri: Corsa,Astra,İnsignia, Meriva, Zafira, Ampera, Mokka, Adam
Vw Binek Araçları: Scirocco, bettle, Jetta, Golf, CC, Tiguan, Touareg, Polo
Volkswagen ezer geçer, yukarıda modelleri eşleştir istersen, Ticari sınıfta ise Opel'i +18 lik yapar. Ki Vag grubunda çokça marka var, Yeni Leonu görün, donanımı, testine bakın, gidip test sürüşü için randevu alın. Astradan çok daha uyguna adamlar bildiğin harikalar yaratmış 1.6TDI da.
Param yoksa, 1.3 düz Astradan daha ucuza, 1.6Tdi full bir Leon alırım. Param olursa, Vw alırım. Opel bu şekilde devam etsin, yazık olacak. Kadet leri belki bilmezsiniz ama nerede Efsana Astra F, Vectra A. Nerede Yenilikçi Üst Sınıf Vectra B, Omega B. Calibra dan ötesi var mı ya? Nerede ürettiği en iyi Araç Astra G? Astra H yanında dökülüyor, Astra J de H ın yanında. Giderek geriye gidiyorlar. Kalitesizlik akıyor. Doluyum ama bu son Opel alışımdır. Kimseye de aldırmıyorum, çok kişiye Vw, Seat, Skoda aldırdım, aldırmaya devam. Adamlar yapmış, cahilce opel fanatikliğinin alemi yok. Akıl var, mantık var.
Bir önceki sayfadan bir mesaja istinaden dedim;