Makyajlı Fiesta ve Fiyatı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serdar bey kardeşim artık ne nereden gelmiş herkes biliyor burası Opel forumu tabii ki fanatikler olacak kabul ediyoruz ama senin otomobile bakışın ile benim ki arasın da fark var . Sen 65 bine navi li 13 litre tüketen 2002 teknolojisi benzinli motorlu insignia al, ben 110 bine son teknolojisi olan mercedes yada BMW alırım .

Afl , cvl , gvl ile seni kandırmışlar kendine gel bu Opel cok can yakıyor gün gelecek onlarda vw gibi olduklarında anlayacaksın neden passat pahalı .

Hele şükür bir paydada buluşabildik İsmail Abi :) evet abi ben böyle bakıyorum olaya..Senin fikirlerin başka..Bu arada abartmayalım 1.4 T insignia 8.0 l yakıyor ortalama...Aynısından amcam aldı oradan biliyorum...Kandırma falan yok ben kendi irademle kendi rızamla tercih ettim opeli ve gayet de mutluyum..Keşke biraz daha nakitim olsaydı da 1.9 dizel alabilseydim ama buna şükür...10 hava yastığı,koltuk ısıtma,(deri ya da deri kumaş karışık koltuk ile gelir),xenon far,far yıkama,esp+,AFL, ön-arka park sensörleri, çift dijital klima,cd çalar,yol bilgisayarı,lastik basınç sensörü,far sensörü,yağmur sensörü(yağmur yağdığında da farlar otomatik yakılır),hırsızlık önleme sistemi(cam kırılma uyarı sensörü ve ışık yayma), yağmur yağdığında eğer açıksa camları ve varsa sunroofu otomatik algılama ve kapatma,hız sabitleyici,el gazı,elektrikli ön koltuklar ve 3 ayrı hafızalı(aynalar) sürücü koltuğu,geri viteste sağ dikiz aynasının kaldırımı ve sağ arka tekerleği göstermesi,elektrikli arka perde ve manuel arka yan perdeler vs vs gibi donanımlarla 220 tl yıllık vergisiyle iyi ki de almışım :rakir:

Opelin boş arabasına binen opeli kötülüyor, olayın özeti.

Aksine zamanında en dolu araçlardan biriydi Opelim ama Opel iste yapacak bir şey yok . Size göre otomobil donanım olabilir bana göre ise otomobil :

1. En az arıza yapan.
2. Satış sonrası muhatabı olan
3. Yedek parçası ulaşılabilir ve ucuz olan
4. Ustası adam gibi olan
5. Marka sahibi firma azıcık markasını kollayan tarzda olmalı . Duşun 2010 yılında 45 bine araba alıyorsun, aynı firma 2010 da 45 bine sattığı arabayı 2012 de 33 bine satıyor bu nasıl is be bir marka kendini böyle mı yerlere serer bir model (astra h) bu kadar mı ayaklara düşer .

Neymiş arabanın yorumu bosa doluya olmaz, 98 model vectra b ile ne kadar dolu aracınız varsa 2005 cosmo ile o kadar dolu aracım var . Sonuçta opelciyim ama realistim rüya da değiliz .

Aynen İsmail Abi astra hele vectra da nedir toros yanında?Araba mı?At arabası at :D

valla kusura bakmayın ama ismail bey hangi markada satış sonrası adam gibi destek var ?
hyundai deseniz anlarım ancak vw grubununda servislerin aşırı şikayet var. toyota diyorlar sorunsuz araba falan derler. 2010 2011 model d4d'lerde yak eksiltme var bir çok toyotacı zıpladı ancak tükiye bayisi alj grup sallamadı bile. mahkemelerde sürünüyor insanlar. satış sonrası hizmette türkiye çok kötü. bu bir gerçek !
biz dayıma corsa almadan poloya bakmaya gittik. bomboş teneke jantlı 4 cam otomatik sis farı yok o su yok busu yok arabanın dünyanın fiyatını çektiler. gidip corsa enjoy aldık. eğer sis farı çelik jant istemiş olsaydık. corsaya verdiğimiz peşinat kadar opsiyona para verirdik vw'de. he opel doğrudur easytronik denen lanet şanzımanı kullanıyor doğrudur. ama dsg'de yaşanan problemlerde dudak uçuklatıyor fiyat olarak. ben bu sebeplerden dolayı düz vitesi seçtiğim için otomatik şanzıman beni ilgilendirmiyor.

Bir örnek vereyim; adamın teki zamanında vectra b almış GL..Trafik kazası geçirmiş ve hava yastığı olmadığı için OPEL e tazminat davası açmış o kadar paralar verdim ettim hayatımdan oluyorum gibi..OPEL in savunması su oldu; biz size vectra b nin tüm açıklamalarını yaptık GLS,CD,CDX i dahi broşürlerde tanıttık,farkını izah ettik ama siz GL olanı tercih ettiniz..Bu yüzden bu kişisel meselenizdir şeklindeydi..Burda da o hesap...OPEL den mercedes kalitesi beklerseniz sizin gözünüz yükseklerde değil ayakalrınız yere basmıyor demektir..Düşünün; 110 m2 evde otuyorsunuz ve astra h nız var...Durumunuz yokken bir anda TRİPLEX villa ya ve BRABUS a nasıl sahip olacaksınız?İstedğiniz kadar kredi çekin gömü bulun maddi olarak bu durumu karşılasanız dahi manevİ olarak ayak uydurmanız çok çok zor olur...Siz OPEL i kendinizce haklı olarak yok onu yapmıyor yok bunu yapmıyor 2012 modeli 2002 bmw bile etmez gibi ithamlarda bulunuyorsunuz...Peki sizin düşündüğünüzü OPEL AR-GE si düşünmekten aciz mi?Sizin elinize versek şu anda OPEL i batırırsınız..Niye mi?Piyasasını alt-üst eder,karını övmekten bıkmadığınız bmw mercedes kalitesi elde etmek için harcarsınız ve her yıl her ay her hafta hep eksilere gerilersiniz...İşte bu nktada Mert in ifade ettiği şeyi anlamakta zorlanıyorsunuz; adım adım mesela insignia ile astra j ile ağırdan opel çıtasını yükseltiyor..Servis vasat gibi bir laf etmişsiniz..Vallahi Bursa Neskar a beklerim sizi...Serdar Bey hoşgeldiniz...Lütfen buyrun oturun 2 saat içinde aracınızı çıkaracağız işiniz var ise araç ayarlayabilirz.. vs vs böyle karşılıyorlar...Bugün satın astranızı aynı özelliklerde aynı modelde ve aynı km de bir vw alabilecek msnz?Neyse ki bunu görecek kadar kör değilsiniz ve kendi ifadenizle 4 sene kadar daha işimi görecek..
Ayrıca küçük düşürücü,alaya alan ve sürekli sırıtmalı ifadeler kullanarak çizginizin istikrarsız olduğunu belli etmemeniz kişisel yapınıza olumlu olarak geri dönecek kanaatindeyim..

valla kusura bakmayın ama ismail bey hangi markada satış sonrası adam gibi destek var ?
hyundai deseniz anlarım ancak vw grubununda servislerin aşırı şikayet var. toyota diyorlar sorunsuz araba falan derler. 2010 2011 model d4d'lerde yak eksiltme var bir çok toyotacı zıpladı ancak tükiye bayisi alj grup sallamadı bile. mahkemelerde sürünüyor insanlar. satış sonrası hizmette türkiye çok kötü. bu bir gerçek !
biz dayıma corsa almadan poloya bakmaya gittik. bomboş teneke jantlı 4 cam otomatik sis farı yok o su yok busu yok arabanın dünyanın fiyatını çektiler. gidip corsa enjoy aldık. eğer sis farı çelik jant istemiş olsaydık. corsaya verdiğimiz peşinat kadar opsiyona para verirdik vw'de. he opel doğrudur easytronik denen lanet şanzımanı kullanıyor doğrudur. ama dsg'de yaşanan problemlerde dudak uçuklatıyor fiyat olarak. ben bu sebeplerden dolayı düz vitesi seçtiğim için otomatik şanzıman beni ilgilendirmiyor.

Fatih, ben vw ile kıyaslamadım olay premium segment ile arasındaki fark lütfen en baştan oku, son mesajda ise fiyat konusundaki yanlışa değindim. VW ile OPEL kıyasını başka yerde yapalım. BMW ve Mersonun yanına çekilen bir OPEL den bahsediyoruz biz akşamdan beri. VW konusunda hakkın olabilir.

Ben özele inmiyorum Fatih senin kişisel tercihlerin seni benim kişisel tercihlerim beni bağlar. ŞU var senin otomatik vites beklentin olamdığından OPEL sana mantıklı gelir ama ben OTOMATİK vites bakıyorum ve orada OPEL bitiyor Fatih.

evet..corsa d o seçenekler arasında güzel duruyor...
o para nedir yau fiestaya...bedava versen almam derler ya o kadarda gıcığım pis forda..bi mondeo yu seviyom ya..

birde polonun trendline pulse paketi var..sis+jant+gövde rengi trimler vs.vs..
benim tercihim yine vw olurdu..vw sessiz araba..ben seviyorum vw yi kolay sütlaç olmuyor..

12 senedir Opel aracım oldu sürekli. Opel alma nedenim ona param yetmesi ve arızalarını, servislerini, parçalarını bilmem. Param Vag grubundaki VW ye yetse idi 1 sn. düşünmezdim.
Opel Binek Araç Modelleri: Corsa,Astra,İnsignia, Meriva, Zafira, Ampera, Mokka, Adam
Vw Binek Araçları: Scirocco, bettle, Jetta, Golf, CC, Tiguan, Touareg, Polo

Volkswagen ezer geçer, yukarıda modelleri eşleştir istersen, Ticari sınıfta ise Opel'i +18 lik yapar. Ki Vag grubunda çokça marka var, Yeni Leonu görün, donanımı, testine bakın, gidip test sürüşü için randevu alın. Astradan çok daha uyguna adamlar bildiğin harikalar yaratmış 1.6TDI da.

Param yoksa, 1.3 düz Astradan daha ucuza, 1.6Tdi full bir Leon alırım. Param olursa, Vw alırım. Opel bu şekilde devam etsin, yazık olacak. Kadet leri belki bilmezsiniz ama nerede Efsana Astra F, Vectra A. Nerede Yenilikçi Üst Sınıf Vectra B, Omega B. Calibra dan ötesi var mı ya? Nerede ürettiği en iyi Araç Astra G? Astra H yanında dökülüyor, Astra J de H ın yanında. Giderek geriye gidiyorlar. Kalitesizlik akıyor. Doluyum ama bu son Opel alışımdır. Kimseye de aldırmıyorum, çok kişiye Vw, Seat, Skoda aldırdım, aldırmaya devam. Adamlar yapmış, cahilce opel fanatikliğinin alemi yok. Akıl var, mantık var.

Hocam ortada iddia yokki. Arkasından konuşanda yok.Yaptığı çalışmaları yayınladığı Kendi blog sitesi var. Ender elektronik örneği veriliyorsa bende o blogu kast etmiş olabilirim. Opelim netle bi alakası yok. Arkasından konuşanda yok. ortaya kişi hakkında iddia atanda yok. :)

Bir önceki sayfadan bir mesaja istinaden dedim;
Sukru52 kulllanıcı adlı arkadaşla tartışmıştım onun harici kimseyle tartışmadım, o da aslında 22 yaşında olup kendini 32 yaşında tanıtan mühendislik okumaya çalışan bir arkadaşTI

12 senedir Opel aracım oldu sürekli. Opel alma nedenim ona param yetmesi ve arızalarını, servislerini, parçalarını bilmem. Param Vag grubundaki VW ye yetse idi 1 sn. düşünmezdim.
Opel Binek Araç Modelleri: Corsa,Astra,İnsignia, Meriva, Zafira, Ampera, Mokka, Adam
Vw Binek Araçları: Scirocco, bettle, Jetta, Golf, CC, Tiguan, Touareg, Polo

Volkswagen ezer geçer, yukarıda modelleri eşleştir istersen, Ticari sınıfta ise Opel'i +18 lik yapar. Ki Vag grubunda çokça marka var, Yeni Leonu görün, donanımı, testine bakın, gidip test sürüşü için randevu alın. Astradan çok daha uyguna adamlar bildiğin harikalar yaratmış 1.6TDI da.

Param yoksa, 1.3 düz Astradan daha ucuza, 1.6Tdi full bir Leon alırım. Param olursa, Vw alırım. Opel bu şekilde devam etsin, yazık olacak. Kadet leri belki bilmezsiniz ama nerede Efsana Astra F, Vectra A. Nerede Yenilikçi Üst Sınıf Vectra B, Omega B. Calibra dan ötesi var mı ya? Nerede ürettiği en iyi Araç Astra G? Astra H yanında dökülüyor, Astra J de H ın yanında. Giderek geriye gidiyorlar. Kalitesizlik akıyor. Doluyum ama bu son Opel alışımdır. Kimseye de aldırmıyorum, çok kişiye Vw, Seat, Skoda aldırdım, aldırmaya devam. Adamlar yapmış, cahilce opel fanatikliğinin alemi yok. Akıl var, mantık var.

Bir önceki sayfadan bir mesaja istinaden dedim;

Sonunda beni anlayan ve dediklerimi objektif yorumlayan biri çıktı işte, ne güzel açıklamışsın Emre bey klavye ne sağlık.:cool:

2013 model bir araç bahsini ettiğiniz yeni leon..Öyle değil mi Emre Abi?Oysa astra j 08 model..Arada 5 sene var...Bence de mantıklı duruyor leon un astra j den iyi olması...VW o kadar da açık ara ezmez diyorum ben de...Kişisel fikrim olarak...Mesele opel ya da vw almak değil..Verilen paraya alınan araç..Aynı donanımlara 120 bin liraya da otomobil var 80bine de..Ben şimdi vectra mı satıp higline passat alabilir miyim?en az 2 katını vermem lazım gerekecek..Ama sonuca bakınca aynı donanım aynı model aynı km aynı malzeme..

Geri