motor modifiyesi ile ilgili sorularınızı bekliyorum...!!

Soruyu motor yerine buraya açmışım kusurs bakma. :pon:

yapılıyor

selcukreis035' Alıntı:
Teknik yöntem?:pon:

ibrahim kardeş bende izmirdeyim izmir toplantısında görüşürüz inş neyse hocam ben benim ustam yapıyo diye duymuştum yapma yöntemini bilmiyorum tam olarak yardımcı olamadığım için özürdilerim

bende bi cevap alabilirsem nasıl yaptığınız hakkında.çok önemli bana ön bilgi açısından çok yardımcı olucak;)

Sağol ilgine teşekkürler.:alkis:

alper kardeş sana bahsettiğim arabayı 1,5 sene evvel yapmıştım tam şu anda aklımda değil ama istediğin soruları cevaplamaya çalışayim
1-ondaki motorun enjektörleri orjinal değildi değiştirmek zorunda kalmıştım cc hatırlamıyorum program orjinal değildi chip tunig uygulandı 300 beygir e kadar çıkarmıştık hocam pek yardımcı olamadım ama hatırladıklarım bunlar kusura bakma

alpervectra-B' Alıntı:
ya yok öle bişey kim dio yapılıo die:)
Biraz öncede sözünü ettiğim gibi forumda araştırdım bulamadım. Belki ?:confused: :confused: :confused:

hocam ben soruları yanıtlamaktan memnunum ama bazen gerçekten çok saçma sorular geliyo sizin sorulardan bahsetmiyorum başka arkadaşlardan söz ediyorum bide herkes bana olan üstü sorular sormasın ben bilgim yettiğince cevaplamaya çalışıyorum

Geri