motor modifiyesi ile ilgili sorularınızı bekliyorum...!!

selcukreis035' Alıntı:
alper kardeş sana bahsettiğim arabayı 1,5 sene evvel yapmıştım tam şu anda aklımda değil ama istediğin soruları cevaplamaya çalışayim
1-ondaki motorun enjektörleri orjinal değildi değiştirmek zorunda kalmıştım cc hatırlamıyorum program orjinal değildi chip tunig uygulandı 300 beygir e kadar çıkarmıştık hocam pek yardımcı olamadım ama hatırladıklarım bunlar kusura bakma

hımm.peki araç neydi?300 hp çok büyük bi rakam.chip tuning ile yapılmıo ya ben araştırdım..ben hava yakıt karışıımını bi türlü çözemedim o önemli benim için.

selcukreis035' Alıntı:
hocam ben soruları yanıtlamaktan memnunum ama bazen gerçekten çok saçma sorular geliyo sizin sorulardan bahsetmiyorum başka arkadaşlardan söz ediyorum bide herkes bana olan üstü sorular sormasın ben bilgim yettiğince cevaplamaya çalışıyorum

ok ok :)biraz üstüne gelebilirs kusura bakmassın.şimdi yazınca modifie ile ilgilisoruları bekliorum ben kendi admıa bikaç bişi sordum çok karışık şeylerden bahsettyisem kusura bakma.:)

çözersin abi yanlış adamlara soruyosun bu konuyu sana burda anlatacağım konu değil msn ekle görüşelim selcukreis035@hotmail.com

Saaar makaraya...:kop: :kop: :kop:

Bende NOS taktirmak isiyorum neler gerekli 98 astra G Comfort 75 ps gitmiyor basiyorum basiyorum gitmiyor NOS lazim bana kaca patlar bu is usta.

ses

sevgili reisim bende 96 model 2000 motor otomatik vites bi vectra b var
sabahları dizel gibi çalışıyo ayrıca kartel contasından yağsızdırıyor dedik değiştirdik ama yine akıyo biyerlerden birde frene sert bastıımda dreksiyon bi sağa bi sola gidiyo ayrıca abs devreye girdiğinde lambasının yanması lazım değilmi teşekkür ederim

hocam ben mülayim değillim ama motorun ses yapması kötüdür yani yağ sızdırıyor diyosun yakın motor yağsız kalıp segmanlar aşınmasın olabilir yani çok tehlikeli bi durum segmanlar gömleğe kaynarsa çok kötü olur milyarlık masraf çıkar kardeşim abs olayıda rotbalans olabilir yada abs ile ilgili bi sorun vardır ben arabayı görmeden kesin konuşamıyorum ama genede söylediklerimi ciddi al bence en yakın zamanda bi servis e götür

Geri