Kişisel olarak motor alan ve onla seyahat eden insanlardan beni veya kendisini tehlikeye atacak davranışlarda bulunan birine henüz rastlamadım. Gayette trafikte bir araba nasılsa motora da öyle davranmaya çalışıyorum, fakat bu kurye ya da ticari motorlar adamı çileden çıkarıyorlar. Bigün bitanesine patlatıcam bitane kendimi tutamayıp. Adamlar halk otobüsü gibi, zihniyet aynı. Sen tehlikeye düşmüşsün, sana bişey olmuş, yayaya bişey olmuş umrunda değil. Bu kurye motorlarının çok iyi takip edilip, hatalarına ağır cezalar şoförlerine trafikten men cezaları verilmeli. Ek olarak söylemeden duramayacağım şu halk otobüslerinin kesinlikle ama kesinlikle yasaklanması gerekli. Hem ulaşım kalitesini düşürerek insanları toplu taşımadan soğutuyorlar hem de trafiği tam anlamıyla altüst ediyorlar, herkesi herşeyi tehlikeye sokuyorlar. Nefretimi tarif edemem ya şu şoför ve muavin ikilisini bir inceleyin tek bir insan grubu göremezsin. Ben çok bindim öğrenciyken birtane bile görmedim. İğrenç yaratıklar hepsi.