passat 1.6 dizelll

Bence de tutulur.

Söz konusu passat olsa da gelecek 3-5 sene içinde otomobil piyasasında patlama bekliyorum..Biz hep başı çekenleri konuşuıyoruz ama mazda 6 var,mondeo kasa değiştiriyor.Sonra honda accord da motor ve tasarım değişikliğine gidecek sanırım...Biz bu passatı çok büyütüyoruz bence arkadaşlar..Yani dünya piyasasını konuşalım.Türkiye piyasasını değil...1.6 dizel motor sadece passatta mı var? ..Unutmayın 1.4 1999-2006 meganelar var.. ;)

Son düzenleme:
Alın size motor ... :D :D :D
1750 cc 200 hp Alfa 159 320 tork 6 vites 7.7 sn(0-100) 235 km max hız

Son düzenleme:
seneye kasa değiştirecek olan sınıfındaki çoğu araca göre donanımı boş olan comfortline 1.6dizel 5vites passata 60000lira vermem kimse kusura bakmasın.vw nin fiyatları çok şişirilmiş bence

Söz konusu passat olsa da gelecek 3-5 sene içinde otomobil piyasasında patlama bekliyorum..Biz hep başı çekenleri konuşuıyoruz ama mazda 6 var,mondeo kasa değiştiriyor.Sonra honda accord da motor ve tasarım değişikliğine gidecek sanırım...Biz bu passatı çok büyütüyoruz bence arkadaşlar..Yani dünya piyasasını konuşalım.Türkiye piyasasını değil...1.6 dizel motor sadece passatta mı var? ..Unutmayın 1.4 1999-2006 meganelar var.. ;)

kesinlikle katılıyorum mazda 6 yı sürdüm halukulade bir araç benzinlisi bile çok çok az yakıyor konfor desen donanım desem yazmaya gerek yok türkiyede bu araç çok güme gitti..

ayrıca subaru legacy var ki süper bir alet bir ara dizel boxterlı motorlu versiyonunu türkiyeye yolladılar dünyadaki tek dizel boxter motor subaruda var onunda konfor teknoloji gayet yerinde..

gene alfa romeo 159 var gayet iyi alet...

biz ibr iki araçda takılırsak hep o araçlarda gidiyoruz passat jetta doğan şahin gibi oldu her sokakda 5-6 tane var nereye baksan yolda passat jetta dan geçilmiyor inanın artık gözümde bir gram doğan şahinden farkı kalmadı..

Son düzenleme:
Aynen hakan abi..Wolksvagen araba piyasasına passatla girdi. 97 den önce ben böyle bir markayı hiç duymadım...Unutmayalım ki 97 den önce maçlarda,toplantı salonlarında,yarışmalarda tek sponsor araba firması opeldi...Sıradışı şeyler her an göz önündeyse sıradanlaşıyor malesef..

s40 alırım 1,6 D Gerisine bakmam bile

seneye kasa değiştirecek olan sınıfındaki çoğu araca göre donanımı boş olan comfortline 1.6dizel 5vites passata 60000lira vermem kimse kusura bakmasın.vw nin fiyatları çok şişirilmiş bence

passat sınıfındaki diğer araçlardan 60bin lira civarı olanlarında, passat comfortline a göre ne artı özellikler var? merakımdan soruyorum...

passat sınıfındaki diğer araçlardan 60bin lira civarı olanlarında, passat comfortline a göre ne artı özellikler var? merakımdan soruyorum...

Motor olarak 2 donanım da;1.8 T 160hp,2.0 200hp,2.0 D 140hp,2.0 D 170 hp kullanıyor..Comfortline dan fazla donanımları;6'lı cd çalar,ahşap iç kaplama ve alacantra deri döşeme,ayak bölgesi aydınlatma,arka cam perdeleri,6.5 luk dokunmatik ekranlı radyo mp3 çalar,katlanır yan aynalar,sunrof(opsiyonel),far yıkama ve viraj aydınlatmalı farlar,hafızalı sürücü koltuğu,otomatik park pilotu,ısıtmalı koltuklar,arka yan hava yastıkları ve birkaç değişik jant/koltuk opsiyonları...Bu özellikler rakiplerinde de mevcut...

Son düzenleme:
Geri