Sallandık !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 dakikada kovaladınız beni, peki öyle olsun :(..

yaf o deil düşündümde bi an kaçacak hiç bir yerim olmadığını anladım yani koşmanın kaçmanın hiç bir anlamı olmadığını farkettim.Dua bile edemedim napacağımı şaşırdım o derece....

Yaaa işte öylee romeo....Aşk-meşk yalan oldu değil mi?...Bu aşk mesajlarıyla uğraşıcağına ibadet etsen bu kadar tırsmazdın....:)
Huzur İslamda...:good:

yaf o deil düşündümde bi an kaçacak hiç bir yerim olmadığını anladım yani koşmanın kaçmanın hiç bir anlamı olmadığını farkettim.Dua bile edemedim napacağımı şaşırdım o derece....

allahın yanına gideceğiz bundan güzel yermi var:p

Arkadaşlar bu ne durumdasınız? Hani deprem başlığındayız ya ;)..

psikolocimiz bozuldu:D

Lorel ve Hardi daha uygun olur fiziksel açıdan...Değil mi Hardi ??.... :)

iyi bana heryol paris ben kilolarımla barışık bi insanım:kop:

Yaaa işte öylee romeo....Aşk-meşk yalan oldu değil mi?...Bu aşk mesajlarıyla uğraşıcağına ibadet etsen bu kadar tırsmazdın....:)
bana bi yazı daha yazdırmayın benim aşkım depremden de selden de ötedir benim için :confused: :confused: :good: :good: :rock

Delilerim.net

Gecenin bu saatinde, deprem olalı kısa bi süre geçmiş biz geyiğin sınırlarını zorluyoruz ya helal olsun..

süper konuştun lorel:Dbende diyom dinlemiyo....

opelim net ayrıcalığı en zor durumlarda bile motivasyonumuzu kaybetmeden şamataya devam

bana bi yazı daha yazdırmayın benim aşkım depremden de selden de ötedir benim için :confused: :confused: :good: :good: :rock

Eyvallah !! :good:

Herşey Allah'tan Serhan'ım....Aşkta ondan, meşk de ondan...Sel de ondan, deprem de ondan...

Allah ne verirse hayırlısını versin...

Geri