Sallandık !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hep destek, tam destek yanınızdayım :D ..

Söylemesi kolay...Sallanan biziz ama...:) İzmir'den ahkam kesmek ne güzel...Senin gibilerini Bala da görmek isteriz biz...Değil mi Hardy?...:)

Opel hakkında konu açsam bu kadar yazan olmazdı herhalde...Rekor kırılacak....Bakıyorumda sallanınca opel filan yalan oldu yanii...:)

Opelim.nette oyuncu değişikliği ;

Çıkan oyuncu 6 numara Opel Astra...

Giren oyuncu 3.5 numara Yusuf Yusuf.....:)
yanlış:D ilk olarak hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti:D .Hemde plazma lcd kalitesinde full hd bide:D sonra acaba ölürsem arabam kime kalır diyede düşünmedim değil:D :D

Söylemesi kolay...Sallanan biziz ama...:) İzmir'den ahkam kesmek ne güzel...Senin gibilerini Bala da görmek isteriz biz...Değil mi Hardy?...:)

bala demesini bile bilmiyo ankara dışındakiler lorel sen gel balada yaşa dion:D

Şiddete hayır :) ..

terbiyesizlere şiddet caizdir.söyle kim kovdu:D

Benim senin gibi helikopterim yok ki hemen oraya geleyim ;) . Ben size moral vermek için elimden geleni yapıyorum. Bala ya seve seve gelirim :) ..

Benim senin gibi helikopterim yok ki hemen oraya geleyim ;) . Ben size moral vermek için elimden geleni yapıyorum. Bala ya seve seve gelirim :) ..

Helikopteri yolluyorum ama 50 YTL lik gaz atman lazım dönüşte yolda kalma..:)

Bala da hurdacı çoktur, sonra helikopterimi hurdacılara yem etmeyelim...:)

Helikopteri yolluyorum ama 50 YTL lik gaz atman lazım dönüşte yolda kalma..:)

Bala da hurdacı çoktur, sonra helikopterimi hurdacılara yem etmeyelim...:)

Tamam, anlaştık:D . Siparişleri alayım, ne istersiniz, ne getireyim size?

Geri