Teşekkürler !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanalda olsa dotluklar dosça olmalı .:good:
Arkadaşla görüşmek kısmet olmadı pazartesi Aydın ats opele tansu ve sonerile tanışmaya gitmiştim. zamanlı işim nedeni ile erken ayrıldım . Benden sonra o gelmiş . Geleceğini bilseydim işi erteler beklerdim. Nice dotluklara.:pon:

o zamna bende acik adresimi veriyorum bakalim bana ne gelcek :D

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

:good: :alkis:

vayyy beee çok duygulandım herkes özelden bana ulaşsın herkese opel gt göndericem...

şaka bir yana bu güzel davranıştan dolayı kutluyorum...

Eray-FB' Alıntı:
ohoooo bana bu forumdan bi arkadaşımız tarafından gelen şeyleri yazsam kimse inanmaz :) koli koli haribo şekerler tobleron çikolatalar thsortler vs. vs. onu çok seviyorummm

o haribolar yurtdisindan geliyorsa gecmis olsun.
yurtdisindan gelen haribolarin icindeki gelatine domuzdan yapiliyor. deli dana ciktiginda haribonun kendisi aciklamisti.

fakat haribo Türkiye`de de fabrika aldi. fakat o jelibonlardan degil sanirim cünkü koli ile geldini söylemissin..
dikkat derim

ayrica CSOFT helal wala...

alpasch' Alıntı:
yurtdisindan gelen haribolarin icindeki gelatine domuzdan yapiliyor. deli dana ciktiginda haribonun kendisi aciklamisti.

fakat haribo Türkiye`de de fabrika aldi. fakat o jelibonlardan degil sanirim cünkü koli ile geldini söylemissin..
dikkat derim

Puhahahahaaaa konuya nerden giriş yaptın? Hahahahaaaaaa
Bu arada ERAY o arkadaş sevgilin olmasın? :D

BÖYLE DOSTLUKLARI GÖRDÜKCE SANAL ORTAMIN GERÇEK ORTAMA DÖNÜŞMİCEK DİYE BİŞEY SÖYLENEMEZ YAŞASIN DOSTLUKK:good:

alpasch' Alıntı:

dikkat derim

:kop::kop::kop:abi naptın sen yaaaaaa:kop::kop:

Geri