dinimizin neyi yasakladıgını yada uygun gördüğünü emin ol senin kadarda bilmekteyim konuyu değiştirdin ve başka bir konuya girdin bunların hiç biri sorun degil elbette uyarman güzel bir şey fakat durduk yere evet durduk yere eray arkadasımızın aldıgı bir hediyeye domuz ürünü var demen bana gülünç geldi.ayrıca burası normal bir bölüm degil laflafı acıyor bölümü burda biraz daha sakin huzurlu ve anlayışlı olunur benim sadece gülmem seni nasıl etkiliyor onuda anlamış degilim ben tutupta hahaha zuahhaha suna bak domuz yagıymış gibi bir espri yapmadım sadece dediğin yer ve ortamına göre gülünç geldi ve güldüm bundanda senin bir rahatsızlık duymana sasırdım işin dogrusu.
ayrıca din hakkında tutupta böyledir söyledir gibi tavsiyelerde bulunman yanlıştır bundan cıkan sonuc ne olabilir ben haramı dalgaya almıyorum yada alay etmiyorum ama konu itibari ile gülünç oldu benim için.
ama konu itibariyle uyuşmayan birşey olunca elbette gülmek geldi içimden benimde.böyle güzel teşekkür olan bir konuyu polemiklerle bölmeyelim istersen tamam mı?
İLLAHA yok ben seninle tartısacagım dersende msn adresimi veriyim gel tartısalım ama burayı bölmeyelim tartışmalarla
lnd_samet@hotmail.com