THY hollanda uçağı düşmüş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pilotumuz süper manevra yapmış demekki

Hollanda Resmi Televizyonu, ölü sayısı 5 diyor..

tesellilerle yetinemeyiz maalesef ya anlam veremiyorum ne bu kardeşim uçak düşmesi artık bize otomobil kazası gibi görülmeye başladı. şaka değil uçak bu nasıl kontrol yapıyorlar, nasıl pilot kullanıyorlar anlayamadım gitti. bundan sonra yine otobüs şirketleri daha mantıklı görünmeye başladı. umarım dedikleri gibi kimse vefat etmemiştir maddi olarak zarar görelim sadece. ama ülkemizde insan hayatınında pek önemi yok ama benim için çok önemli.

siz ne demek istediğimi anlamışsınız, tekrar okuyun isterseniz.. anlam veremeyecek birşey yok, ayrıca ne uçak ne de içerisinde motor bulunan en küçük el aleti şaka değildir... hepsi std. olarak belirlenmiş kriterlere göre üretilir test edilir k.k. onayından geçer, bu sadece firma içinde de olmaz, burada da hepsi gibi mühendislik harikası bir taşıt sözkonusu, olay mühendislik hatasından ya da pilotaj hatasından kaynaklı değil zaten... ayrıca pilotu tebrik etmek lazım bir faciayı önlediği için...
saygılar...

Hollanda TV'si, uçak düşmeden 2000 metre kala bir motor düştü diye belirtti..

Doğru olabilir çünkü uçak düştüğünde 1 motorun yerinde olmadığı söylenmişti, birde, kazadan yaralı kurtulanlar telefon bağlantısında, aniden uçak düşüşe geçti, pilot müdahele etti ama kısa sürede tarlaya düştük, demişlerdi..

pek bilgim yok ama, sanırım iniş sırasında motorlar ters kuvvet üretiyorlar, bir motorda uçak inmeden düşmüş olduğuna göre, doğru olabilir uçağın aniden yere yönelmesi..

Hollanda Resmi Televizyonu, ölü sayısı 5 diyor..

Hollanda Resmi Televizyonu, ölü sayısı 8 yada 9 diyor.. Ölülerin 2'si, kokpitte yer alıyormuş.. Uçak düşmeden önce 'acil iniş' için kuleden izin istemiş..

Hollanda'lı yetkililerin açıklamasına göre;

1- Motorun düştüğü teyit edildi
2- Şu an için ölü sayısı 9

bakın birde thy müdürüne kızıyordunuz.kesilen kurbanlar develer işe yarıyor. allah korumuş.şükürler olsun ki ölü sayımız yok.belki 1 kişi o da tam kesin değil.yaralılara şifa .eğer ölen varsa allahtan rahmet diliyorum.

abi bu üzücü olayı nasıl oldu da buraya bağlayabildin. hayretler içinde okudum ilk 2 cümleni. :eek:

Şuan Hollanda'lı yetkililer açıklama yapıyor..

50'nin üzerinde yaralı varmış, 9 kişi öldü deniliyor.. Açıklamayı yapan kişi, 'bence benzini bittiği için piste yakın mesafede acil iniş yaptı' diyor..

Son düzenleme:
bakın birde thy müdürüne kızıyordunuz.kesilen kurbanlar develer işe yarıyor. allah korumuş.şükürler olsun ki ölü sayımız yok.belki 1 kişi o da tam kesin değil.yaralılara şifa .eğer ölen varsa allahtan rahmet diliyorum.

şaka yapıyorsunuz heralde değil mi.deve falan derken...

akaryakıt bitmiş ve bu olay yaşanmışsa gerçekten yazıklar olsun...

Geri