trafikte adam öldürmek sadece an meselesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trafik içinde hiç boş gezmem açıkçası. Şimdi bu durumu gördüğümde iyi ki ben değilim dedim. Yemin olsun o hırs ve şiddet içinde sanırım kafa tasına tornavidayı hiç düşünmeden saplar idim. O kadar insanı çileden çıkaran bir durum adam kapısını açıp adamı indirdi resmen...

O değil de arabadab inip karşı tarafa saldıran bu şerefsiz karım halile demei bilirken ...........i...

Bahaneye bak hele "karım hamile" . Bana ne karın hamileyse, karını hamile bırakırken kime danıştın, hangi uyanık sana "karını hamile bırakırsan trafikte geçiş üstünlüğün olur" dedi ki? Acaba saldırıya uğrayan arkadaki araç sürücüsü hakim veya savcı olsaydı o karısını hamile bırakan "erkek" şu an hangi hapishanede sabahlıyordu? Mağdur olan bir hukuk adamı olunca yasaları didik didik eden mahkemeler aynı şey sade vatandaşın başına gelince magandayı hemen iyi halden salıyorlar. Memlekette adalet yok dediğimiz zaman haybeye eleştiriliyoruz :mad:

Bahaneye bak hele "karım hamile" . Bana ne karın hamileyse, karını hamile bırakırken kime danıştın, hangi uyanık sana "karını hamile bırakırsan trafikte geçiş üstünlüğün olur" dedi ki? Acaba saldırıya uğrayan arkadaki araç sürücüsü hakim veya savcı olsaydı o karısını hamile bırakan "erkek" şu an hangi hapishanede sabahlıyordu? Mağdur olan bir hukuk adamı olunca yasaları didik didik eden mahkemeler aynı şey sade vatandaşın başına gelince magandayı hemen iyi halden salıyorlar. Memlekette adalet yok dediğimiz zaman haybeye eleştiriliyoruz :mad:

Aynen öyle abim bu karım hamile diye bana yol vermedi diye adama saldıran dallama sanırım yarım saat 45 dakika orada kaldı. Şerefsiz hani karın hamile idi. Yazık oldu diğer adama sanırım baya bir ağzı burnu dağıldı. :(

Çağatay yavaş :) Savaşa gitmiyorsun :rolleyes:

Nadir abi sonuna kadar haklısın. Benzer durumları hergün görüyorum desem yalan olmaz. Günlük ortalama 120km yolda geçiyor işe gidip gelirken. Ne isanlarda saygı var ne de kural. Camına film çeken, dörtlüleri yakan dokunulmazlık ilan ediyor.

Geçen hafta dengesizisin biri arkasına bakmadan marketin önünden yola çıkıverdi birden. Hızlı değildim, sellektör yaptım farketsin diye sonra solladım geçtim. Bu bi takıldı arkama, dibime girdi, uzunları da yaktı yol istiyor. Bende inat ettim yolu tam ortaladım 10km hızla gidiyorum:) 5dk falan böyle devam etti sonra yolun ikiye ayrıldığı bir yerde sağa yanaşmamla bu arkamdan lastik çekerek hamle yaptı, tam sollayacakken yolu bölen refüşe girdi. Korna çaldım selam verircesine ve polisi aradım, şu plakalı araç sarhoş sanırım yolsa sağ sol yaparak gidierken kaza yaptı diye. bilmiyorum sonunda ne oldu.:D Trafikte gördüğüm her türlü kural dışı hareketi anında ihbar ediyorum. İçim rahat. Polis işini yapar yapmaz takibini yapamıyorum fakat mutluyum.

bursa bizim ülkenin teksası gibidir haberler sadece istanbuldan verildiğinden hiç bir yerde duyulmuyor:) benim silah taşıma ruhsatlı olduğundan mecbur yanıma alıyorum evde bırakmak riskli kullanım sırası yazdığım gibi ama daha haydar harici kullanılan olmadı ocak ayında hatta biber gazının tarihi geçmiş kullanmadan :)

çok merak ediyorum karşı tarafta nasıl bir etkisi var diye:)

aklıma geldi bir arada işaret fişeğide alıp koyacaktım bagaja

kendinize sıkin biber gazini. etkisini anlarsiniz.hakli yada haksizdan ziyade trafiktede hayatimizin diger yerlerindeki gibi birbirimize saygimiz yok.ekmek sirasinda,market sirasinda vs.hep ben onceligindeyiz.trafikte birbirimizin tepesine cikicaz acelemiz var(erken cik kardesim banane).hastaneye yetismem gerekli(112 niye var kardesim),markette benim tek parca urunum var(e napayim bende bekliyorum bel fitigim var),saygimiz yok birbirimize.ha inip birine saldirmak dogrumu kesinlikle degil.arkadaslar istanbulda sanirim bogaz koprusunde tinerci sat komondosunu oldurmustu.yani sizde silah olmasi karsi tarafta olmayacagi anlamina gelmez.siz cekersiniz silahi adamda da silah vardir.panikler ya siz onu yada o sizi vurur.fotograflayin videoya alin emniyet gonderin.boyle insanlar en cok cezadan korkar.

hayırdır niye bu kadar tepki verdiniz biber gazı konusunda:)

Allah sonumuzu hayır etsin ama dediğim gibi trafik içinde bir adamı öldürmek sadece an saniye meselesi. Bende mantık şu benim anam aglayana kadar onun anası ağlasın. Oldu gelsin ağzımı burnumu birbirine katsın sonra bende şikayetçi olayım. Karakoldan nöbetçi mahkeme çıktığında o adam yine dışarı da olacak gücüm yetti sürece kimseye ağzımı burnumu kırdırmam. İnşallah böyle bir durumla da karşılaşmam.

Allah sonumuzu hayır etsin ama dediğim gibi trafik içinde bir adamı öldürmek sadece an saniye meselesi. Bende mantık şu benim anam aglayana kadar onun anası ağlasın. Oldu gelsin ağzımı burnumu birbirine katsın sonra bende şikayetçi olayım. Karakoldan nöbetçi mahkeme çıktığında o adam yine dışarı da olacak gücüm yetti sürece kimseye ağzımı burnumu kırdırmam. İnşallah böyle bir durumla da karşılaşmam.

benimde mantık aynı abi biri aşağı inmedikçe asla inmem ama bana ve kullandığım araca zarar verecek(kazalar hariç) olan kişiyide sağlam elimden bırakmamaya çalışırım:sopa:

daha önceden motosikletimde vantuzla bağladığım navigasyonu çalmak için beni kırmızıda düşürdüler ve bunu yapanlarda suriyeli diye tahmin ediyorum 3 sene öncede bu haberlerdki bahşis ver olayları bursada yaşanıyordu ve bir gece babam direksiyondayken başımıza geldi sıkışık trafiktesiniz gazlayıpta kaçamazsınız siz olsanız ne yapardınız gidin adamın canını alın demiyorum ama kendimizide savunmamız gerektiğine inanıyorum bu iki durumu yaşamış ve polise gitmiş ve sonuç alamamış biriyim

ayrıca bu trafik olaylarını şuna benzetiyorum lise yıllarını hatırlarsınız biri olur ve bütün milletten para dilenir eğer sinerseniz sizi sömürür ama biraz dişinizi gösterdiniz mi bir daha yanınıza yaklaşamaz

yok hocam tepki vermedim gazin etkisini merak etmissiniz.bu gazi kullanirken ne tur etkisi oldugunu anlamak icin oncelikle kendimizde denemeli.biber gazlari dogal gazlar degil sonucta.siktiniz gazi adam koa hastasi,astim hastasi kitlediniz öldü adam.hic cezaevi ziyaretiniz oldumu.meslegim geregi bildigim yerler.allah kimseyi dusurmesin.
nadir bey sahsi fikrimiki tarafinda anasi aglar boyle durumlarda.karsinizdaki kisi vurdunuz oöldü.biri mezara biri yine cezaevi.bizim kulturumuzde merhamet var Allah korkusu var.herseyden once karsi taraf icin degil kendi canimiz icin
cok degerli bir abimin yasadiklarini anlatayim.keciören fatih köprüsunun hemen altinda emniyetin kademe diye tabir edilen arac bakim sefligi vardi.burda servis soforu abi.personeli alip cikis yapicak tam kapidan cikicak belediye otobusu soforu ile yol verirdin vermezdin agiz dalasi basliyor.abi iniyor hic ikinci bir kelime etmeden silahi cekip kafasina sikiyor adamin.allah bu ya kursun sekiyor adam ölmuyor.abi kastten adam yaralama 3 seneye yakin cezaevi vs ugrasiyor.sizce degermi.herkes asabi herkes deli. peki sonuc kar yok herkes zararda.

Geri