Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman izin ver de Kadett gelsin Kadir... Biraz çapkınlık yapalım onunla..Olmuyo ki ama...Bak çocuğu da kurutmuşsun... Farları doldu bak..Çok duygulandı galiba..Yarasına parmak bastım..
Boşversene abi.... Tabi korktun şimdi...Mehmet gelirse tüm kızlar ona aşık olur bize bişi kalmaz diye...E ben ne yapayım şimdi...Doğamda var karizma...Kızlara da kızamıyorum ki....Haklılar bana aşık olmakla...Neyse artık...Sana da bi tane ayarlarız korkma korkma...
Manavdan Karpuz mu alıyorsun kardeşim... Gidicez çıkıcaz kızların karşısına....Kararı onlar vericek...Yanlız söyleyim yanınızda toz şeker bulundurun...Çünkü avcunuzu kuru kuru yalamak iyi olmaz..En azından şeker döküp yalarsınız...Çünkü avcunuzu yalayacaksınız...
O taytı giyince sendeki karizma yerle bir olursa ben kiminle Paintball da tim oluşturcam... Adama demezler mi ; Senin neyine silahlar, sen parke salonlarda dans et... Kim sallar bizi..Sorarım sana....
ozaman aga sende dans ettiğimizi parke pistlerde estirdiğimizi paylaşmazsın kimseyle.asfaltta pistte,parke pistte ve en son paintball da eseriz.tango ve cash gibi hissediyorum kendimi.ortağız artık