Ücretsiz dans dersi..kaçırmayın BAY'lar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyler, bu konuyu bu kadar geyiğe almanızı size hiç yakıştırmadım.

Orda ki bayanlar arasında forumdan birilerinin eşi veya kardeşi olduğunu bir düşünün..Gene de bu ettiğiniz lafları eder miydiniz ( resmini görelim kızların gibi)
!!!!!!!

Denizcim, buraya yazı yazan arkadaşların hepsini 1'e 1 de tanıyorum.
Hiçbirinin kötü niyetle art niyetle onu yazmadıgınıda ADIM gibi biliyorum.
yanii bir nevii 'geyik' amaçlı böyle şeyler yazıldı.
Gerçek olmadı, olamazda....

kesinlikle hiç birimiz böyle bi düşünceyle yazmadık bu mesajları. zaten gerçek olma olasılığıda sıfır olan şeyler.

ama dans kursuna gitcez :D

Kadir kurs başladı....haberin olsun..

o zaman hadi mehmet , burak, haydi gidiyoz

yok kurs saatleri bana uymuyor ben alamanca istiyorum:) ...

sATIŞŞŞŞŞŞŞŞ

Abi bi tayt bi insana bu kadar mı yakışır, bir insanı bu kadar mı ifade eder...Önceleri yapma etme abi gel bizle takıl dedim, delikanlıyı bozar bu tayt dedim...Racona ters, bize ters dedim...Dedim dedim dinletemedim...:)

Fakat taytı giyip biraz da eğitim alınca kuğu gibi oldu adeta...Hani vardı yaa; Kuğu Gölü Balesi diye bişey...İşte bu da öleee bişey...Şimdi ne kadar yanıldığımı itiraf etmeliyim...:)

Sanat aşığı bir insan olarak Öncelikle dans virtiözü Burak' a, sonra bizi bu konuda teşvik eden Emre' ye ve beni yanlız bırakmayan Kadir' e teşekkürü bir borç bilirim..Sizinle gurur duyuyorum...Dans sizinle daha güzel...Sanat Güneşlerim benim...:alkis:

64187680lx4.jpg

34431811oe7.jpg

:kop: :kop: :kop: süper ama burak zayıflamış galiba :D

ayrıca herkes satışfashın yapıyo ne ayak. emre alamanca kursuna gidiyom saatler uymuyo dio, mehmet işte oluyom diyo bi burakla ikimiz kaldık. oda taytı duyunca oda yan çizer :D

Mehmet beni güldürdün Allah'ta snei güldürsün.. Süper olmuş..Kafasını montaj yapsaydık keşke.
Arkadaşlar gelecekseniz ben Almanca kursunu haftasonuna alabilrim. sixzden kesin hareket yok.
Bu hafta son şans. Kayıtları durdurabilirler..

Geri