Aracımı Satmak İstiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerkanV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emin ol motor ve mekaniğe kaportadan daha çok önem veririm :)

Belli...
Ayrıca aracım hiç zorlanmadan 210 km kadranı gösterir. O hızda elini direksiyonda çek dümdüz, titreşimsiz gitsin. Aksi olyrsa anahtarı teslm ederlm.
Merak eden gelsin deneyelim. Dediğim çıkmazsa anında anahtarı ruhsatı bırakırım. Benim dediğim gibi çıkarsa inataşanın anahtarını ruhsatını alırım. Varsa böyle baba yiit özelden ulaşsın bana

Kaporta ile ilgilenenler için kaçırılmaz araç. Hemen ilgilenin.

Gülmekten düşen çenenizi yerine oturtup kendinize geldiğinizde bu ilan için yorum yapınız :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ile-sifirlanmis-mukemmel-bir-a-85240288/detay

Motor alt takımı bir günde çıkartırsın servisten.KAportada bir sorun varsa düzeltmek istediğinde 1 haftadan 1 aya çıkar aracın sanayide kalması.Sen demişsin kaporta ile ilgilenen, benim galerimde şu anda 17 tane araba var.Bir tanesinin çamurluğunda avuç içi kadar boya var o kadar.Sen tutacaksın çarpacan kıracan dökecen ben sonra peşinden toplamaya uğraşıcam.Niye alayım öyle arabayı?Alt takım ölü olsun motor ölü olsun.Hep rektefiye yapsan azami 2 günde çıkar.Niye arabanın kaportasındaki bir hata için 1 haftamı sanayide geçireyim?Ha, ben kaporta boya sorduğumda bana bu cevabı veren kişininde mutlaka arabasında düzelmeyecek bir hata vardır.Tututpta kimse o arabaya düzgün hatasız bir arabaya verilen parayı vermemi bekleyemez, öyle bir hakkıda yok.

Belli...
Ayrıca aracım hiç zorlanmadan 210 km kadranı gösterir. O hızda elini direksiyonda çek dümdüz, titreşimsiz gitsin. Aksi olyrsa anahtarı teslm ederlm.
Merak eden gelsin deneyelim. Dediğim çıkmazsa anında anahtarı ruhsatı bırakırım. Benim dediğim gibi çıkarsa inataşanın anahtarını ruhsatını alırım. Varsa böyle baba yiit özelden ulaşsın bana

astra ile 210'u düz yoldamı gördünüz?yoksa aşagı eğimli yolda mı?

ooooof of...

Motor alt takımı bir günde çıkartırsın servisten.KAportada bir sorun varsa düzeltmek istediğinde 1 haftadan 1 aya çıkar aracın sanayide kalması.Sen demişsin kaporta ile ilgilenen, benim galerimde şu anda 17 tane araba var.Bir tanesinin çamurluğunda avuç içi kadar boya var o kadar.Sen tutacaksın çarpacan kıracan dökecen ben sonra peşinden toplamaya uğraşıcam.Niye alayım öyle arabayı?Alt takım ölü olsun motor ölü olsun.Hep rektefiye yapsan azami 2 günde çıkar.Niye arabanın kaportasındaki bir hata için 1 haftamı sanayide geçireyim?Ha, ben kaporta boya sorduğumda bana bu cevabı veren kişininde mutlaka arabasında düzelmeyecek bir hata vardır.Tututpta kimse o arabaya düzgün hatasız bir arabaya verilen parayı vermemi bekleyemez, öyle bir hakkıda yok.

Sende haklısın. Demek galericisin. Gelip gösterseydim benm aracı. Kaç para eder bakardık ;)

Benim alıp sattığım araçlar genelde bmw mercedes range rover jeep tipi lüks araçlar.Arada insignia passat gibi araçlarda geliyor ama çok nadir, onlarda takastan.Bu nedenle astra gibi araçların piyasasını hiç bilmiyorum.

Benim alıp sattığım araçlar genelde bmw mercedes range rover jeep tipi lüks araçlar.Arada insignia passat gibi araçlarda geliyor ama çok nadir, onlarda takastan.Bu nedenle astra gibi araçların piyasasını hiç bilmiyorum.

:sopa:

Arkadaşım, aracın dediğin gibi temiz ise 30 civarı eder. Kolay gelsin.

135 bin de dizel astra 27-28 max veririm , oda bakımları faturali serviste yapılmışsa 28 eder, yoksa söz ile bakımlı denen araca para vermem... Çünkü bu kilometredeki astra h 1.3 lerde...

1600 tl baskı balata volan
Zincir, enjektör, fren, alt takım, turbo, intercooler bakımları geliyor ve maliyet yaklaşık 5000 tl, bunları degiatirsem zaten satmam, degistirmezsende 30 bin etmez, 27 Ye gider işte...

Zincir ve balatalar değişti.
Turbo ve intercooler bakımlı, sorunsuz. Motor sesini dinleyen ustalar çok beğeniyor.
Şanzuman bakımlı ve sorunsuz.

Yani pırıl pırılş bir araç.
Kaportaya bahane bulamayanlar bu sefer aracın bakımına sarıyorlar. Araç bakımlı, temiz ve sorunsuz.

Hata bende
Niye bakarsın aracına kardeşim. At arabası gibi kullan. Bırak bakımı yağını suyunu bile değişme. Hele motor bakımlarını boşver. Salakmısın sen? Bitir arabayı, 2-3 bin ucuza sat havada kapılsın.
İş bildiğini sananlar bunu istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri