Aracımı Satmak İstiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerkanV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zincir ve balatalar değişti.
Turbo ve intercooler bakımlı, sorunsuz. Motor sesini dinleyen ustalar çok beğeniyor.
Şanzuman bakımlı ve sorunsuz.

Yani pırıl pırılş bir araç.
Kaportaya bahane bulamayanlar bu sefer aracın bakımına sarıyorlar. Araç bakımlı, temiz ve sorunsuz.

Hata bende
Niye bakarsın aracına kardeşim. At arabası gibi kullan. Bırak bakımı yağını suyunu bile değişme. Hele motor bakımlarını boşver. Salakmısın sen? Bitir arabayı, 2-3 bin ucuza sat havada kapılsın.
İş bildiğini sananlar bunu istiyor.

Serkan bey, yorumları yanlis anlıyorsunuz, okuduklarinizdan artniyet neden cikartiyorsyn, eger aracın bakımlı ise gosterirsin faturalarını satarsin 30 a dedik, ama 135 binde dizel arac sakattir ne kadar iyide baksan maliyeti olan araçtır,

Bir sözümüz vardır, her malın bir alıcısı vardır, 32 de 2 ayda sat, 30 de 1 ayda

Hayırlı satışlar...

Serkan bey, yorumları yanlis anlıyorsunuz, okuduklarinizdan artniyet neden cikartiyorsyn, eger aracın bakımlı ise gosterirsin faturalarını satarsin 30 a dedik, ama 135 binde dizel arac sakattir ne kadar iyide baksan maliyeti olan araçtır,

Hayırlı satışlar sözümüz vardır, her malın bir alıcısı vardır, 32 de 2 ayda sat, 30 de 1 ayda

Hayırlı satışlar...

Benim kimseye birşey ispat etmeye ihtiyacım yok. Aracımı 2bin lira pahalıya satıcam diye faturalarını saklamam. Ayrıca aracımı satmaya ihtiyacımda yok. Siz gidin bakım, tamir faturası olmayan aracı bahane üreterek 27 bine alın. Sonra dediğiniz masrafı kendiniz yapın. Gönül rahatlığı ile binin.

Benim aracımı satmaktaki tek amacım Vito almak. Forumda başka mesajlar ve konularda bunu belirtmiştim.

Ayrıca son bir konu. Bir daha benim mesajlarıma karşılık yazmanızı, yorum yapmanızı istemiyorum. Sizin görüşlerinize değer vermiyorum ve benimsemiyorum.

Nokta

Benim kimseye birşey ispat etmeye ihtiyacım yok. Aracımı 2bin lira pahalıya satıcam diye faturalarını saklamam. Ayrıca aracımı satmaya ihtiyacımda yok. Siz gidin bakım, tamir faturası olmayan aracı bahane üreterek 27 bine alın. Sonra dediğiniz masrafı kendiniz yapın. Gönül rahatlığı ile binin.

Benim aracımı satmaktaki tek amacım Vito almak. Forumda başka mesajlar ve konularda bunu belirtmiştim.

Ayrıca son bir konu. Bir daha benim mesajlarıma karşılık yazmanızı, yorum yapmanızı istemiyorum. Sizin görüşlerinize değer vermiyorum ve benimsemiyorum.

Nokta

Senin bu yorumuna sadece gülüyorum ....

Abiler hepiniz güzide çok kıymetli insanlarsınız.Hiçbirinizin dediğinde bir artniyet yok.Sadece birbirinizi yanlış anladınız. Herkesin görüşü de mantıklı bence

emin ol motor ve mekaniğe kaportadan daha çok önem veririm :)

Bende tam tersi. Kaportası çok yıpranmış, kötü toplanmış bir araca binlerce tl harca düzelmeyebilir, Zaten ustaların %98 i kasap.

Motor, mekanik de birşey yok, tamiri vs. çok basit. Ve boya kaportadan daha ucuza mal olabiliyorlar.

Bu konu bir yere varacak gibi görünmüyor. O nedenle ben gereğini yapayım bari.

Sonuç olarak: Serkan arkadaşımızın elinde kendi ifadesine göre çok temiz, bakımlarını zamanında yaptırdığı dosta gidecek tarzda dizel bir Astra H araç var, bu aracını Vito almak için satmayı planlıyor. Satılık ilanı vermesi için kendisini pazar yeri kısmına davet ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri