Geleneksel Davraz Dagı Buluşması -1-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Davraza Hangi Tarihte Çıkalım (Size uygun olanı secınız)

• 10 Şubat 2013 Pazar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
ozaman duyuralım :D

DUYURU...

geleneksel davraz buluşmasının ilki 24 şubat 2013 pazar günü gerçekleştirilecektir.
gelecek olanlar lütfen listeye kendilerini eklesinler.

1. merthan 2 kişi
2. ?

gelme tarihim kesinlerşti 18 şubat!ta antalyaya geleceğim ailemle...müsait olursa arabam katılacagım...akraba ziyaretleri falan araba lazım oluyor bizimkilere...arabayı istemezlerse gelirim...kesin değil fakat...

ibrahim sen arabayı ne yapacaksın. gelcem de yeter. araba çok allaha şükür. zaten sabah gicicez akşam gelicez. bak benim arabada bile gideriz beraber.

ibrahim sen arabayı ne yapacaksın. gelcem de yeter. araba çok allaha şükür. zaten sabah gicicez akşam gelicez. bak benim arabada bile gideriz beraber.

ALLAH razı olsun...:)
o zaman kesin gelirim yaz benide...bizimkiler arabayı isterse onlara bırakırım arabayı seninle gelirim...

24 u son tarih ;) İbrahım abiye de uymasına sevındım :)

ozaman listemiz simdilik su sekilde. eksiklerimi siz ekleyin
1. merthan
2. caner sekmen
3. caner yilmaz
4. ibrahim
5. levent
6. erdinc (belki)
7. aydin (belki)
8. olcay
9. ?

3. caner kolpa yapar demedi demeyin :D:D:D

Büyük bi mani çıkmazsa ev sahibiyiz ;)
Bugünün davrazından sevgilerle :D
34otpuh.jpg

olcay planimiz nedir peki? sabah kacta ispartada bulusalim? kahvalti nerde öglen yemek olayini nasil yapicaz? kendimizmi mangal yapicaz yoksa biyerdemi yicez?

olcay planimiz nedir peki? sabah kacta ispartada bulusalim? kahvalti nerde öglen yemek olayini nasil yapicaz? kendimizmi mangal yapicaz yoksa biyerdemi yicez?

Hmmm... Kahvaltılık ekmek arası sandviç şeklinde birseyler ve meyvesuyu hazırlayacagım ;)bunları davrazda yapmak daha bir guzel olur mangal olayınıda bir adet ufak mangalım var bir abimde 1 tane daha mangal getırse hıc fena olmaz) mangallık malzemeyıde sabahtan alır oyle cıkarız sabah 9 bucukta kipa , iyaş açılıyor zaten ;) sosunu ve salatasını ben hazırlarım ;) ) veya hıç hesapta olmadık bir sekılde davrazda cok fazla usuyenımız yemek yemek ıstemeyenımız olursa hemen egirdire sallanırız davrazdan, orada beledıyenın parkı var mangal guzel yapılıyor ;) Şimdilik planım boyle , dogaçlamayı daha cok sevıyorum ancak bu kadar oldu :)

Geri