Geleneksel Davraz Dagı Buluşması -1-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Davraza Hangi Tarihte Çıkalım (Size uygun olanı secınız)

• 10 Şubat 2013 Pazar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
inşallah gelebilirsem...mangal konusunda kimse el atmazsa mangal yapma konusyula yakından ilgilenirim...tavuk,et,şiş elimizden az bucuk geliyor çok şükür...

Son düzenleme:
tamam antalyadan bizde 2 ufak mangal getiricez. kahvaltı olayını ben şu şekilde düşünüyorum; eğer kahvaltıyı ıspartayada yaparsak 3- saat sonra mangala yerimiz olmayabilir. antalya ekibi ıspartaya gelirken barajın orda gözleme tost ayran çay filan göl manzarasında yapalım diyorum. daha sonra davrazda iyice acıkmış oluruz. yemeğin tadı çıkmış olur :)

üzülerek aranıza katılamayacagım gibi..aranızdan olmak gerçekten isterdim...
bazı işlerim sebebiyle bu hafta içi burda olmamız gerekiyor...aracımın burda işleri var...
2-3 günlüğünede antalyaya gelip gitme işine ailem gelmek istemiyor..ben 10 günlük bir plan yapmıştım ama olmayacak gibi...
gelemezsem eğer sizlere iyi eğlenceler diliyorum...başka bir buluşmada tanışırız inşallah...:(en geç pazartesi günü kesin gelip gelmeyeceğimi bildireceğim inşallah...

Karacaörende kahvaltı Antalya'dan gelenler için daha iyi olacaktır hem ailecek gelenleri kumanyayla falan uğraştırmamış oluruz yukarı çıkınca da direk sıraya gireriz pazar günü kalabalık olur oralar..
Birde daha önce gelmeyenler için; araçlarla çıkabildiğimiz mesafede kaymak için öyle yüksek tepeler yok işin garibi kızaklar sadece aşağıda kiralanıyor :) telesiyej ile yukarı çıkıyoruz asıl yamaçlar ve kayılacak yerler burada ufak çaplı şömineli birde kafeterya var kayak takımıyla gelen yada ordan alan olursa ikinci bi telesiyejle biraz daha yukarı çıkabiliyor poşetcilere ilk kademeye kadar müsade var :D ne zaman yemek yeriz hangi tarafa gideriz orda karar verilir herhalde hallederiz..

bence biz kahvaltıyı yolda gelirken yapalım. hem uykumuz açılmış olur. hemde çoluk çocuk sabahın o saatinde aç kalmamış olur :) bu arada zaman giderek yaklaşıyor. gidiyoruz dimi millet? ses verin yahu!?...

kimse gelmezse ikimiz gideriz allah nasip ederse ;)

Gidiyoruz.... :-) :-) :-) :-)

bu gidişle olacağı ben sana söyliyim;
sen, ben, Hülya.
levent ve ailesi. bu kadro gideriz :)

olsun abi eglendikten sonra onemi yok :-) herkese kapimiz acik ben evimin kapisininda herlese acik oldugunu soyledim , isteyen abilelrim ablalarim gelebilirler :-)

bu arada ben ayın 24 ünde gelemeyeceğimi söylüyorum üzülerek :( işten yana biraz problemlerim çıktı :(

Geri