kadınlarmı üstün erkeklermi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadınlarmı üstün erkeklermi

• erkekler

Oy: 105 76.1%
  • kadınlar

Oy: 33 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    138
kadınlar üstündür...çünkü günümüz dünyasında güzellik denen kavram her iş yerinde her adamda kapıları sonuna kadar açıyor...bu iş bakımından üstünlük...vücut olarak güce gelince doğa gereği erkek daha üstün ancak erkekler kadınlar kadar zekalarını ortaya koyamıyor...kadınlar planlar yapar filan erkekler sadece yaşar :) bir erkeği bir kadın yıkabilir ancakkk bir kadını bir erkek yıkamaz...

en sonunda döveriz gene meydan bize kalır neyi tartışıyonuzki...

kadınlar çiçektir su ister arada budamak gerekir:D:D:D

peki abi eve bi elektirikli veya yeni cep telefonu aldığında kullanma kulavuzunu okuyarak öğrenebiliyosun dimi...kaçtane kadın bunu yapabiliyo.bırak kılavuzu akumak anlatıyosun öleyken anlamıyo..tamam öğrenmiyomu öğreniyo..ama gec..dinen demişsin...dinen zaten erkek bir adım önde..hadiste allah (cc) önce adem aleyihselamı yaratmış sonra bakmış yanlız kalmış onun sol kaburga kemiğinden kadını yani havva annemizi yaratmış.ve adem babamızı bu esnada uykuya dalmış uyanınca havva annemizi görünce sevinmiş ve kanı ısınmış.
ayrıca peygamber efendimiz demişki...kadın insanın kaburgasından yaratılmış ve en eğri kısmından onu doğrultmaya kalkarsan kırılır yani kadını kırarsın.onu öle eğriliği ile kabulleneceksin vs vs uzayıp gidiyo
ayrıca amacım kadınları aşşağılamak veya rencide etmek değil yanlış anlaşılmasın..
Evet kadınlar bazı konularda bizden yeteneksiz, ama aptal değil. Her cinsin kendine has özellikleri ve meziyetleri vardır. Biz burada genelleme yapıyoruz. Azınlığı baz almıyoruz. Haklısın amacımız kimseyi aşağılamak veya yüceltmek değil. Dini açıdan, kadınları korumak ve kollamak zorundayız. Çünkü fiziki ve bedensel yapı olarak farklılıklarımız var. Erkek himaye eder, kollar.
Ben 29, eşim 20 sene çalışıp emekli olduk, sabah evden beraber çıktık, akşam beraber geldik. Ben gazete okurken veya çocukla ilgilenirken o yemek yaptı, ben sofrayı toplarken o çamaşır yıkayıp ütü yaptı. Şimdiye kadar bana ve kızıma ütüsüz giysi giydirmedi, bugün çok yoruldum yemek yok demedi, maddi bakımdan benden daha tutumlu, paranın zor kazanıldığını biliyor. Elbette bunların tersinin olduğunu da duymuyor değilim. Ama dediğimiz gibi genelleme yapıyoruz.

güç kuvvet vs olarak erkekler tabiki :D amaaa malesef kadınlar NEZAKET nedeniyle daha üstün durumdalar.. aman biz erkeklere nezaket gösterilmesin ;) bayan geldi ayakta kal yer ver, yana kay sıkışmasın sen pestil ol, onlar hep önden girsin çıksın vs.vs... yavv onlar da insan biz de :D ayrıcaa kadın-erkek eşitliği de yok bu Türkiye'de ;) aklımda bir örnek var ama vermeyim uzar gider konu :D

ayrıca söyleyim açık açık, bi toplu taşım aracında veya herhangi bir yerde yaşlı, hasta, hamile vs. olmadığı sürece hiçbir bayana yer vermem kolay kolay!!! kusura bakmasın kimse ;) çünkü bir fark göremiyorum onunla benim aramda.

Ya boşver onları, en basitinden bir off-side kuralını anlatmak bile günler sürüyor ki onda da sonuca ulaşamıyorsun. :)
Telefonun yes no tuşunu karıştırıp ta günlerce basına malzeme olup komik duruma düşen birisi vardı. :kop:

erkeğin üstün olma sebebi çünkü o bir erkek

Erkek üstündür diyorum Sonerin söylediklerinin altına imza atıyorum ama kadınmı erkekmi daha değerlidir derseniz o tartışılır (Erkeğiz işte illa bir zaafımız olacak:) )

Evet kadınlar bazı konularda bizden yeteneksiz, ama aptal değil. Her cinsin kendine has özellikleri ve meziyetleri vardır. Biz burada genelleme yapıyoruz. Azınlığı baz almıyoruz. Haklısın amacımız kimseyi aşağılamak veya yüceltmek değil. Dini açıdan, kadınları korumak ve kollamak zorundayız. Çünkü fiziki ve bedensel yapı olarak farklılıklarımız var. Erkek himaye eder, kollar.
Ben 29, eşim 20 sene çalışıp emekli olduk, sabah evden beraber çıktık, akşam beraber geldik. Ben gazete okurken veya çocukla ilgilenirken o yemek yaptı, ben sofrayı toplarken o çamaşır yıkayıp ütü yaptı. Şimdiye kadar bana ve kızıma ütüsüz giysi giydirmedi, bugün çok yoruldum yemek yok demedi, maddi bakımdan benden daha tutumlu, paranın zor kazanıldığını biliyor. Elbette bunların tersinin olduğunu da duymuyor değilim. Ama dediğimiz gibi genelleme yapıyoruz.
amacımız zaten genelleme.....tek bir bireyi göz önünde bulundurumazsın..ona bakarsan aptal erkekde var...adam sıfır araba aldı servisteyken servisten arabayı teslim ettik benzin olmadığı için sfırı araclarda benzinliğe girmiş...sonrada yağına bakmış ama yağ cubuğundan değil yağ kapağını acmış bakmış yağ yok.ordan yağ almış ve motora kapaktan görünen kadar yağı doldurmuş kaç litre koyduysa sonrada kapağı kapatıp bigüzel marşa basmış ve durum vahim tüm keceler patlamış:D:D:D

kadın erkek bir bütündür ama arasında fark vardır ve bence erkek kadından bir farkla üstündür bir boy ama sadec bir boy :good:

yahuu çok şey war yazıcak ama işte forum burası yazılmıyor..en iyisi susmak:) yoksa hepinize werecek bi cewap war;) mesela aman neysee kalsın:rolleyes:

yahuu çok şey war yazıcak ama işte forum burası yazılmıyor..en iyisi susmak:) yoksa hepinize werecek bi cewap war;) mesela aman neysee kalsın:rolleyes:
forum kurallarına uyarak herşey yazıla bilir..bilmediğimiz konuları burda belki öğrenicez...sizin dininizde demişsinn..sizin din bizim din yok bence bütün dinleri allah(cc) bize peygamberler aracılığı ile yollamadımı*-yolladı..ama biz insanlar ve kavimler dinleri ilk günki gibi koruyamadığımız için ya yeni dinler ve peygamberler yollandı yada o kavim bir şekilde yok oldu...benim bildiğim bu ve kadınlar her dinde erkek tarafından korunması istenilen canlılar...

Geri