kadınlarmı üstün erkeklermi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadınlarmı üstün erkeklermi

• erkekler

Oy: 105 76.1%
  • kadınlar

Oy: 33 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    138
erkek =baba
kadın =anne
erkek=kadın
kadın=erkek
.....diye gider...yani dinle ne alakalı onu belirtmek istedim..birde herkesin dini kendine ;) bu konu tamamen dinsel oldu:) neyse sizsiniz tamam..;)

erkek =baba
kadın =anne
erkek=kadın
kadın=erkek
.....diye gider...yani dinle ne alakalı onu belirtmek istedim..birde herkesin dini kendine ;) bu konu tamamen dinsel oldu:) neyse sizsiniz tamam..;)
erkeğin fendi kadını yendi:)

hııııhııııı öylee;)

Bu soruya 10-15 sene sonra, aynı kişilerin vereceği cevapları şimdiden merak ediyorum. Eminim ki şöyle yaşları yolun yarısını geçsin, evlilikleri 10-15 seneyi aşsın o zaman bu satırlarda düzeltmeler yapılacaktır.

abi allaha şükür 2 aylık evliyim ama eşimle 12 yıl cıktım ve sonunda evlendik..12 yıl...12 hafta 12 ay değil yıl...dile kolay evlensen boşanmak için düşünürüsn..atalarımızın bi lafı var bekara karı boşamak kolay diye..ama cıkarken anlaşamazsın ayrılırısın okadar basit...

Son düzenleme:
yahuu çok şey war yazıcak ama işte forum burası yazılmıyor..en iyisi susmak:) yoksa hepinize werecek bi cewap war;) mesela aman neysee kalsın:rolleyes:
Susma kardeşim. Niye susuyorsun ki? Herkes kırmadan dökmeden saygılı bir şekilde fikirlerini yazabilir.

:good: :good: :good:
Susma kardeşim. Niye susuyorsun ki? Herkes kırmadan dökmeden saygılı bir şekilde fikirlerini yazabilir.

abi allaha şükür 2 aylık evliyim ama eşimle 12 yıl cıktım ve sonunda evlendik..12 yıl...12 hafta 12 ay değil yıl...dile kolay evlensen boşanmak için düşünürüsn..atalarımızın bi lafı var bekara karı boşamak kolay diye..ama cıkarken anlaşamazsın ayrılırısın okadar basit...
Allah mesut etsin Soner. İşallah nice mutlu 12 yıllarınıza şahit oluruz. Evlemenin ayrı, çıkmanın ayrı olduğunu şimdi daha iyi fark ettiğim muhakkak. Evlenince sorumluluklar kat kat artıyor. Ama ikisinin de ayrı bir güzelliği var.

susmak dediğim başka bişey işte bakın anlamadınız fark bu işte ama yine feminist diyeceksiniz bana.adım feminist kaldı yahu:) bide ELM kabusu:D ewet nice 12 yıllara ;)

susmak dediğim başka bişey işte bakın anlamadınız fark bu işte ama yine feminist diyeceksiniz bana.adım feminist kaldı yahu:) bide ELM kabusu:D ewet nice 12 yıllara ;)
feminist senii:kop: :kop: :D :D

Geri