kadınlarmı üstün erkeklermi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadınlarmı üstün erkeklermi

• erkekler

Oy: 105 76.1%
  • kadınlar

Oy: 33 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    138
sen sus burak..bide bunu sen söylüyorsun:) neyse uzlaşmaya warıldı sanırım herkes eşitlendii..ooohhh

ben hala inanmıoyrum eşitliğ

ee napalım şimdii..:)

abi allaha şükür 2 aylık evliyim ama eşimle 12 yıl cıktım ve sonunda evlendik..12 yıl...12 hafta 12 ay değil yıl...dile kolay evlensen boşanmak için düşünürüsn..atalarımızın bi lafı var bekara karı boşamak kolay diye..ama cıkarken anlaşamazsın ayrılırısın okadar basit...

nice 12 yıllara ben de evleneli 10.5 ay oldu :)
7 yıllık birliktelikten sonra.. 11 temmuzda 8.yılı bitirdik :)

ooohh ohh maşallah darısı forumdaki bekarların başına:)

kimse kimseden üstün değildir herkes eşit yaratılmıstır

üstünlükten kastınız güçse o zaten bir digerinden üstün olmak için yeterli değildir

Bence çift olmamızdan dolayı eşitiz ama birçok kadın ve erkek bu eşitilği kendi aleyhine bozmak için anlaşılmaz hareket yapıyor ve yapmaya devam edecekler :)

başlıyayım barii çok ısrar ettiniz:)
aa inanmıyorum erkekler önde çok ayıp ama yahuu:D bence kadınlar çünkiiiiiiiii si yok okadar;) ama erkeğinde yeri ayrı tabiki..türk erkeği dediğin kadınından bir adım önde olmalı:)
:good:
hımm yani " Her başarılı erkeğin ardında ona destek veren bi kadın vardır" sözü çıkmasın altından !!!:kop:

erkeklerin üstün olduğunu tarih gösteriyor bütün buluşları ve icatları erkekler yapmış kadınların icad ettiği bir buluş göremiyorum makinadan elektroniğe kadar

Geri