wv toureg alkol ve son ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:( çok kötü fena bir olay bunlardan ders almak lazım kesinlikle arada gazlıyoruz ama sonu da böyle olabilir:( :( kimsenin başına gelmez umarım böyle bir kaza

allah esirgesim;kimsenin bvaşına vermesin;çok kötü olmuş yaa;alkol alırken iki kere düşünmek lazım...

bence cesedi çıkarmak için tavanı kesmişler. büyük ihtimallede 2 resimde görüldüğü üzere sürücü koltuğuna bişey saplanmış öldürcü darbede o olmuştur. güzel resimler ben sevdim :D

hocam tavanı kesmemısler bana gore
arac gırmıs alcak bır sutuna yada cısme yıtmıs atmıs
buna benzer bır kaza 1992 yılında as turzm sırketı vardı sac yuklu kamyon otobusu bıcmıs aynı sekılde soforu dırek bedenınden ayırmıstı..

Ders alınacak fotolar.ALLAH yaşatmasın kimseye.:(

yazık :(

Airbag'le birlikte aracı kullananın kafası da patlamış göründüğü kadarıyla... :(
:kop: abi hiç güleceğim yoktu böyle acı bir kazaya ama allkollü araç kullanmak çok tehlikeli kesinlikle önermem

bence cesedi çıkarmak için tavanı kesmişler. büyük ihtimallede 2 resimde görüldüğü üzere sürücü koltuğuna bişey saplanmış öldürcü darbede o olmuştur. güzel resimler ben sevdim :D

bende kazalı arabalrın resmine bayılıyorum ya :D ayrı bi havaları oluyo :) töbe töbeee ... :D

Ya bu kaç km hızla gidiyormuş ki arabu hale gelmiş?

allah hepimizi korusun.

Geri