wv toureg alkol ve son ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah kimsenin başına vermesin
tabi dua etmek yetmez,dikkatli olmak ve kurallara uymak da şart

araç darbeyi hiç soğuramamış

benim böyle aracım olacak bırak alkolle kullanmayı çukura girmeye kıyamam...ne diyelim bunlarda alkollü araç kullananlara örnek olsun..

eyvallah webbe abim ; saygılar.

tarihte yaşanmış bi olay var ölümden sonra hissetmekle ilgili.. bi adamı giyotin olayıyla idam edicekler..adam arkadaşına diyoki kafam kesilip yere düştükten sonra eğer göz kırparsam anlaki hala bişeyler hissediyorum:D ve tahmin edeceğiniz üzere adam göz kırpıyo..yaw bu arada hepimiz bigün ölücez ama ne şekilde acaba:D inşallah yatağımızda uyurken tereyağından kıl çeker gibi ölürüz:D kapıdaki arabamızda sağlam bi şekilde kalmış olur önemli olanda o zaten:p maksat arabaya bişey olmasın ehueh

tarihte yaşanmış bi olay var ölümden sonra hissetmekle ilgili.. bi adamı giyotin olayıyla idam edicekler..adam arkadaşına diyoki kafam kesilip yere düştükten sonra eğer göz kırparsam anlaki hala bişeyler hissediyorum:D ve tahmin edeceğiniz üzere adam göz kırpıyo..yaw bu arada hepimiz bigün ölücez ama ne şekilde acaba:D inşallah yatağımızda uyurken tereyağından kıl çeker gibi ölürüz:D kapıdaki arabamızda sağlam bi şekilde kalmış olur önemli olanda o zaten:p maksat arabaya bişey olmasın ehueh

allah iyilini versin :) :) bu konudada güldrdün beni ya nedimm:D

abi o giyotinden sonra goz kirpma olayi cok ilginc, adam bari olecez hic degilse boyle bir deney yapayim diye dusunde herhalde:)

Arkadaslar bence bu araba cok suratliymis, normal sartlarda arabanin 70-80 km hizlarla bu hale gelmesi zor gozukuyor.Bence adamin kafasi kopmamis ama basina bir yerlerden darbe almis, darbe sonucu kafasindan bir bolum kopmus olabilir.

Çok kötü ya buna bakıp ders çıkarmamız lazım

çok fena yaa. Ne hale gelmiş o araba öyle. Alkol işte böyle bişi!!!

allah iyilini versin :) :) bu konudada güldrdün beni ya nedimm:D

eywallah abi seni güldürdüysek ne mutlu bize...
bu arada giyotinde öldürülen adam zaten bi bilim insanı..kankasıda bilim insanı, o yüzden ölürkende böle bi atraksyon yapıyolar kendi çaplarında

Geri