wv toureg alkol ve son ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah rahmet etsin. taksiratını affetsin.. Allah göstermesin de kafası bile parçalansa insan öyle hemencecik ölmüyor arkadaşlar. Belli bir süre "farkındalık" oluyor.. Ölen kişinin son gördüklerini biz buradan görüyoruz.

allah rahmet etsin. taksiratını affetsin.. Allah göstermesin de kafası bile parçalansa insan öyle hemencecik ölmüyor arkadaşlar. Belli bir süre "farkındalık" oluyor.. Ölen kişinin son gördüklerini biz buradan görüyoruz.

o nasıl oluyo ya anlamadım ben :confused:

yakuzz kardesım alemsım
adam allaha ınanmıyorsa ne olacak?? hehe
ayrıca daha once olmedııgnden cektıgı acıyı bılemezsın ama kafası koptuysa ne olduysa 0 5 sn ıcınde olmustur cektıgı acı merak etme
can ceksıırsın ama ruh bedenı terk etıgınde sen coktan meftaa olmussundur vss..

Offff çok kötü olmuş. Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan.

yıllarca 112lerde vazife yaptım ben arkadaşlar. onlarcasını gördüm.. inanın şıp diye ölünmüyor. okülosefalik reflex dediğimiz bir bulgu var. Beynin faal olup olmadığına bakarız. Faalse yani beyin ölümü gerçekleşmemişse müdahale ederiz, ama beyin ölmüşse kalp çalışıyor çalışmıyor farketmez..

Diyeceğim; vücudu hatta kafası parçalanmış; iç organları saçılmış; beyni kafatasının dışına çıkmış ama hala bildiğimiz manada yaşayan (kısada olsa) insanlar gördüm. Yani duyuyor , görüyor ve hissediyorlardı.

Benim izaha çalıştığım olayla, kişinin allah inancının olup olmamasının alakası yok.

bu 2 oldu gördüğüm ölümlü toureg kazası bunların güvenlik prob. olabilir.

büyük ihtimalle tırın altına girmiş. arkadan. youtube da focusun konteynır altına girişini görmüştüm. aynı böyle olmuştu

Bencede tır değilsede büyük güçlü bir araç üzerine çıkmış ve aracı ezmiş tavanı geriye doğru ittirmiş ve teker sürücünün üzerinden geçmiş sürücü koltuğu çok geride ayrıca aracın sol tarafına sanki bişey olmamış gibi bence bu araç hızlı değilmiş çünkü hasarlı olan tarafın arka tekeri sağlam hızlı olsaydı o güçlü aracın altından çıkardı çarpan araç gelmiş üzerine çıkmış ve orda kalmış..
Allah kimsenin başına vermesin kaza bela çok üzücü

bu ne yav !! playstation oyunu sanırsan bu mereti böyle olur işte. insanın yüzü geriliyor bakarken. kamyonun altından nasıl aldılarsa onu artık.

bu 2 oldu gördüğüm ölümlü toureg kazası bunların güvenlik prob. olabilir.
boyle hasarlı bır kazada guvenlık problemı olmaz
korkunc bır suratle korkunc sert bır cısme carpıyorsunuz
o ankı kuvvet baskı tarıf edılemez tonlarla ıfade edılır yada c kuvvetıyle
en saglam aracıda getırsenız zayıf noktasından bırakacaktır tıpkı tavandan acıldıgı gıbı
yakuzz kardesım yazdıklarını okudum haklıısn bır yerde saygılar..

Geri