Mehmet hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol abi Allah razı olsun.Mehmet hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
Önemli olmayan 2-3 problemim var. Sen kullandığın için bilirsin. Airbag lambası yanıyor sebebi belli değil uzun süredir varmış.
Kalorifer kademe ayarı 1-2-3 te çalışmıyor 4 te sıkıntı yok.
Yakıt göstergesi full olsa bile çeyrek depo eksik gösteriyor aldığından bu yana aynıymış sebebi belli değil.
imla hataları için affola mobil gönderi
2 airbag x-line paket. Önceden yapmıyordu sonradan yanmaya başlamış airbag den olacağını sanmıyorum o zaman ya com2000 yada düşük ihtimal beyin. Gösterge camı kolay çıkıyormu bari. Rezistans yanınca 4. Kademe çalışması normalmi yani.
araçta 4 airbag mi var ?
4 taneyse eğer koltuk altındaki kablolardan yapabilir.
değilse 3 tane şansı kalıyor ya com2000 arızalı tamiri yapılmıyor. yada airbaglar sıkıntılı. beyinden olacağını sanmıyorum ama oda ihtimaller dahilinde.
kaloriferin resistansı yanmış değiştirin düzelir. 30 40 tl'lik parça.
yakıt fullken eksik göstermesini bilmiyorum ama 206'da şamandıra top gibi birşey doldukça depo yukarı kalkıyor arızalıdır büyük ihtimalle. ya da depoyu fulleyince gösterge tablosundaki yerini yukarı alın. belki böylede sorunu çözebilirsiniz. 206'nın göstergesi nazlıdır biraz
airbag problemini dün aldığım 307'de yaşıyorum. koltuk altındaki kablodan benim ama dün cırt kelepçeyle sıkıştırdım şimdilik yanmıyor. ama en kısa sürede direk lehim attırağım kabloları...
Allah razı olsun teşekkürler.Hayırlı olsun, güle güle kullanın..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran tek satır bu konuyu araştırcam teşekkürler.fan resistansıydı sanırım ismi. 4 kademede çalışması normal. zaten o parça fanın hız ayarı. 4 kademede son hızda dönüyor o yüzden çalışıyor.
com2000 büyük ihtmalle arızalıdır pahalı bir parça 500 tl civarı. çıkmacılardan çıkma bakmanızı tavsiye ederim. ayrıca yol bilgisayarı yoksa aracınızda beyinden açtırın yol bilgisayarlı com 2000 alın yol bilgisayarınız olsunekran tek satır değilse tabi. olsada gerçi farketmiyor değişince ekran yol bilgisayarı aktif oluyor.
gösterge hayatımda gördüğüm en kolay sökülen göstergedir
gösterge şapkasını direksiyonu en alt konuma aldıktan sonra asılın kendinize doğru segmanlı zaten hemen geliyor. camında tırnakları var bastırınca atıyor...
Sağolun Allah razı olsun.Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yakıtı eksik göstermesi şamandıradandır. Airbag lambası fatihin dediği gibi com2000 den kaynaklı olabilir tamirini yapan yerler var ama kısa vadede yine aynı oluyor diye duydum yani cözüm değil yenisini almak lazım. Ayrıca direksiyonun sol tarafında far ayar düğmesinin orda airbag on\off var ordan kapalı olduğunda da yanıyordu galiba orayı bir kontrol et off ise ona cevir kontak anahtarı ile.