206 1.4 hdi hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var

Tekrar güncel
Aldığımdan bu yana 2000 km kadar yol yaptım,yakıt konusunda hiç üzmedi,yol sesi konusunda olduğu gibi içerde ses,trim sesi var alışkınım opelden,direksiyon sertliği bazen şehir içinde zorluyor hele birde bundan inip opele binersem çok garipsiyorum,motor sesi rölanti de az fakat hareket halinde bariz içeride,yakıt göstergesini düzelttim artık doğru gösteriyor bugün tatili fırsat bilip ;
fan rezistansı arızalı değilmiş 40 lira karşılığında hallettirdim ve en önemlisi bir kaç haftadır ortaya çıkan torsiyon sorununu hallettirdim.
Tornacı 220 lira aldı,
söküp takmaya 130 verdim,
bilya takımı yan sanayisi 70 lira iken uzun vade ve dayanıklılık için 180 liraya orjinal takım kullanırdım,
şunu anladım yapıldıktan sonra araba resmen rahatladı yolda gidişi düzeldi arka taraftan ses kesildi. Toplam 530 lira tuttu torsiyon sorununun çözümü. Sadece airbag ışığı kaldı onuda bir müsait zamanda hallettik mi uzun yıllar hizmet verir traktör bana.

imla hataları için affola mobil gönderi

Üzülerek aracımı ev alacağım için satmak zorundayım, 204540 km de, eylül ortasında muayenesini yaptırdım, 1,4 hdi dizel yakıt olarak çok tasarruflu,çift airbag,klimalı, x-line paket motorunda veya yürüründe sorun yok, sağ tarafı amcamın sürtmesi sonucu boyalı bu hasardan hasar kaydı yok, sol ön çamurluk sanırım değişmiş ama Peugeot amblemli, sol ön kapı boyalı, tavan, bagaj, kaput,sol arka kapı ve çamurluk boyasız, bizden önceki sahibinden 1020 lira hasar kaydı var. Aracımın tek sorunu sürücü airbag lambası yanıyor ben önemsemediğim için yaptırmadım, 50 lira ile 250 lira arasında bir masraf olur dediler. Torsiyon kısmı orijinal parçalar ile revizyon edildi,klima fan rezistansı orijinali ile değiştirildi, sorunsuz uzun yıllar binmek ümidiyle amcamdan almıştım fakat çocuk sebebiyle ev değiştirme ihtiyacı doğdu. Fiyat olarak 19.500 düşünüyorum, yine pazarlığımız sünnettir
8420988c416ad1f583ba6683ca914868.jpg
6a30ddd15a4dfbfb335fc2c8139a85be.jpg
ecff8c16ccf6d92be32d8930c706d90f.jpg
3bc112e83bc87db80de252ca8877518a.jpg

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araç aydın/sökeye satıldı alan arkadaş hayrını görür inşallah, araba beni hiç üzmedi pişman etmedi alan arkadaşı da etmez inşallah

Hayırlı olsun Mehmetcan, ev arabadan her zaman daha önce gelir, evin olduktan sonra ileride arabanın daha iyisini alırsın (tecrübe ile sabit :) ).

Hayırlı olsun Mehmetcan, ev arabadan her zaman daha önce gelir, evin olduktan sonra ileride arabanın daha iyisini alırsın (tecrübe ile sabit :) ).
Sağol abi Allah razı olsun, bakalım nasip kısmet abi artık

Geri