206 1.4 hdi hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var

aslen pekte farkları yok. siz combodan geçtiğiniz için hızlı gelmiş olabilir.
corsa ile kıyaslarsanız 1.3 75 bg
206 1.4 70 bg.
tork verilerine bakmak lazım ama pekte farkı yok yani. :)

aslında hdı motor cok sesli calışması lazım hatta iyice ısındıkdan sonra aracın içinde sesini bile duymamanız lazım. Başka şeylerden kaynaklı sesli calışabilir yagını suyunu bir kontrol edin.

aslen pekte farkları yok. siz combodan geçtiğiniz için hızlı gelmiş olabilir.
corsa ile kıyaslarsanız 1.3 75 bg
206 1.4 70 bg.
tork verilerine bakmak lazım ama pekte farkı yok yani. :)
Olabilir çünkü combo yanlış hatırlamıyorsam 1300 kg Bu 1000 kg tabi kasada büyük.
Combodan sonra en çok garipsediğim genişlik oldu [emoji2]
aslında hdı motor cok sesli calışması lazım hatta iyice ısındıkdan sonra aracın içinde sesini bile duymamanız lazım. Başka şeylerden kaynaklı sesli calışabilir yagını suyunu bir kontrol edin.
Hiç ısınmadı aldığımdan bu yana sabah 5km akşam 5 km işe gelip gidiyorum. İlerleyen günlerde özellikle dikkat edicem.

imla hataları için affola mobil gönderi

[MENTION=72655]_KILIÇ_[/MENTION] bir soru sormak istiyorum. Şimdi opelde kontağı açtığımızda sönmesini beklediğimiz lambalar var. Ben sönmesini beklerim marşa öyle basarım. Peugeot da yok galiba bu olay. Yada varda bendemi sıkıntı var. Lambalar yanıyor çalıştırdığımda airbag hariç hepsi sorunsuz sönüyor ama çalıştırmadan sönen hiç lamba yok.

[MENTION=72655]_KILIÇ_[/MENTION] bir soru sormak istiyorum. Şimdi opelde kontağı açtığımızda sönmesini beklediğimiz lambalar var. Ben sönmesini beklerim marşa öyle basarım. Peugeot da yok galiba bu olay. Yada varda bendemi sıkıntı var. Lambalar yanıyor çalıştırdığımda airbag hariç hepsi sorunsuz sönüyor ama çalıştırmadan sönen hiç lamba yok.

Yüklediğim resimdeki 7 numaralı ışığın sönmesi beklenmeli.O sönmeden araba çalıştırılmamalı. Isıtma bujisi uyarısı o

[url=http://hizliresim.com/Nrl825][/URL]

Ekli dosyalar

• 206gostergetablosu.webp
    206gostergetablosu.webp
    57.8 KB · Görüntüleme: 8
Yüklediğim resimdeki 7 numaralı ışığın sönmesi beklenmeli.O sönmeden araba çalıştırılmamalı. Isıtma bujisi uyarısı o

[url=http://hizliresim.com/Nrl825][img]http://i.hizliresim.com/Nrl825.jpg[/img][/URL]
Teşekkürler. o lamba hiç yanmıyor ki:-)
Kendilerini hiç yanarken görmedim [emoji2]

Teşekkürler. o lamba hiç yanmıyor ki:-)
Kendilerini hiç yanarken görmedim [emoji2]

Antalya sıcak ya belki ondandır cok hızlıcada yanıp sönebilir farketmeyebilirsin soğuk bir havada dikkat et saniyelik yanıp sönüyor zaten.

Birde nacizana önerim marja basmadan önce 5sn falan bekle, araba çalıştıkdan sonra da en az yine bir 5-10 saniye bekle öyle hareket et. Stop edeceğin zamanda bir 5 saniye bekle durdukdan sonra moturun daha uzun ömürlü olması için

Antalya sıcak ya belki ondandır cok hızlıcada yanıp sönebilir farketmeyebilirsin soğuk bir havada dikkat et saniyelik yanıp sönüyor zaten.

Birde nacizana önerim marja basmadan önce 5sn falan bekle, araba çalıştıkdan sonra da en az yine bir 5-10 saniye bekle öyle hareket et. Stop edeceğin zamanda bir 5 saniye bekle durdukdan sonra moturun daha uzun ömürlü olması için
5 sn bekliyorum opelden alışkanlık oldu. Teşekkürler ilginiz için. Burdan zaman zaman başınızı ağrıtırım :-)

Estağfurullah. Bildiğimiz birşeyse elimizden geldikçe cevaplarım. Bilmediğimizide birlikde öğreniriz :)

Tekrardan yine ben:-)
Şu fan rezistans olayı canımı sıkmaya başladı Acaba kendim başarabilirmiyim diye düşünüyorum ama netten açıklayıcı bilgi ve resim bulamadım parça nedir neye benzer nerededir filan gibi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi :-)

Geri